• Koop de Smart Ring - Online winkel iServices
  • Koop de Smart Ring - Online winkel iServices
  • Koop de Smart Ring - Online winkel iServices
Koop de Smart Ring - Online winkel iServices
Koop de Smart Ring - Online winkel iServices

Smart Ring

€ 49,95
Inclusief belasting
Kleur
Grootte
Aantal
1 Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Ga naar de iServices Onlinewinkel en leer meer over De slimme ring. Dat is het . Kijk naar alle kenmerken, kies de grootte van de ring die het beste op je vinger past en de kleur van je voorkeur. Het is een waterdichte ring met meerdere sensoren en een grote autonomie.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Dit is de Smart Ring

Op iServices vindt u: De slimme ring die je leven zal veranderen. Deze ring heeft de de mogelijkheid om al je stappen, hartslag en meer te volgen. Dat is het . Via de LED kunt u deze informatie volgen of de SmartHealth-app installeren en de Smart Ring synchroniseren met uw smartphone, zodat u alle gegevens in meer detail kunt bekijken.

Deze slimme ring is verkrijgbaar bij kleuren Zwart of Wit. Dat is het . Wat de het heeft vier maten om uit te kiezen: 15,4 mm, 18 mm en 20 mm. De batterij heeft een lange levensduur autonomie tot 5 dagen. Het opladen is snel, 30 minuten via USB-C.

Kenmerken van de slimme ring

Deze Smart Ring lijkt op een verlovingsring met een breedte van niet meer dan 15 mm. Dat is het . Het is een IPX7-gecertificeerde waterdichte slimme ring. Deze slimme ring heeft verschillende sportmodi die alle gegevens van hun sportieve activiteiten registreren, inclusief het maken van een geschiedenis.

U kunt nog steeds de volledige monitoring van uw slaap. Dat is het . Deze ring volgt het slaapritme van de gebruiker en levert een gedetailleerde analyse met gegevens over diepe slaap, lichte slaap en de momenten waarop hij wakker wordt of gaat liggen. Deze analyse zal u in staat stellen uw slaappatronen beter te begrijpen en de kwaliteit ervan te verbeteren.

Maar dat is niet alles, want deze Smart Ring is uitgerust met verschillende sensoren. We hebben het over sensoren voor het meten van hartslag, bloeddruk en bloedzuurstof. Dat is het . De meting van alle gegevens is in realtime gemaakt, met het verstrekken van gegevens die de hartgezondheid van de gebruiker helpen. De slimme ring heeft ook een functie om de gezondheid van de gebruiker continu te volgen. Het creëren van een gezondheidsgeschiedenis met het registreren van veranderingen en trends in het lichaam. Deze voortdurende monitoring zal het mogelijk maken plannen te ontwikkelen om de gezondheid en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Kortom, de Smart Ring is een slimme ring die je helpt een beter leven te hebben. Om dat te bereiken, zijn er verschillende sensoren die je helpen om je gezondheid per seconde te volgen. Meten van hartslag, kunstmatige bloeddruk, bloedzuurstof, sportieve activiteit en nog veel meer. Je kunt deze ring vinden in de iServices Online Shop in zwarte en witte kleuren en in de maten 15,4 mm, 18 mm en 20 mm.

Dit is een waterdichte ring, aan de buitenzijde bekleed met keramiek en aan de binnenzijde met staal. Deze slimme ring is voorzien van een oplaaddoos, een USB-C-kabel en diverse accessoires om de gebruikerservaring te verbeteren.

De slimme ring synchroniseert perfect met elke smartphone Apple of Android via de SmartHealth-app. Dat is het . Compatibel met versie Bluetooth 5.0, wat zorgt voor een veilige en stabiele verbinding om de beste gebruikerservaring te bieden. Zoek deze Gadget in de online winkel van iServices.

IS301085

Datasheet

Kleur
Zwart; Wit
Batterij
400 mAh