Smartphone Game Controller iServices
Smartphone Game Controller iServices video

Telefoongamecommando

€ 49,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

In de iServices-Onlinewinkel vind je de knop om games op je Smartphone te spelen. Het is een USB-C-controller en compatibel met Android, iOS en XboxWij wijzen u erop dat deze knop alleen compatibel is met mobiele games die het native gebruik van knoppen ondersteunen.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de mobiele spelcommando

Speel je graag games op je smartphone? IServices heeft de beste optie, dankzij één die past bij elke telefoon of Xbox. Ja, deze controller is compatibel met Android en iOS-systemen en met de Xbox via Bluetooth.

Het is ook uitgerust met USB-C voor een snelle en intuïtieve verbinding tussen de afstandsbediening en de telefoon. Bovendien schuift één van de vleugels om de apparatuur optimaal aan te passen. Het kan ook worden opgeladen via een USB-C-inlaat aan de rechteronderzijde van het apparaat.

Hoe speel je games op je mobiel?

Met deze game controller is het heel eenvoudig. Je plaatst de telefoon gewoon in de juiste vorm met de USB-C-inlaat en je trekt één van de tabbladen om alles goed in elkaar te krijgen. Dan selecteer je het spel en begint het plezier. Dit gaat over het Android-systeem. Dit apparaat is ook compatibel met de iPhone 15 en de nieuwste Apple-modellen. Als je een Xbox-console hebt of wilt spelen, kun je er ook gebruik van maken door je via Bluetooth (Xinput) aan te sluiten.

Een andere alternatieve manier om te spelen met deze mobiele controller is met de MooWii-app. Zo kunt u games spelen die geen native controllers ondersteunen en moet u de toetsen via de app kalibreren. Om direct toegang te krijgen tot de download van deze app, hoeft u alleen de QR-code te scannen.

Verbeter je mobiele spelervaring met deze controller die je kunt vinden in de iServices Online Store. Uitgerust met USB-C voor een gemakkelijker en snellere verbinding, heeft het turbo-modus en vibratie-modus voor een meeslepend spel. Dit product weegt ongeveer 200 gram 184 x 85 x 37dat is het. De box bevat een gamepad met 2 joysticks en verschillende knoppen die geweldige combinaties bieden. Ervaar de opwinding van je spelletjes met iServices Mobile Gaming Control. Maak kennis met de selectie van Gadgets van iServices die je leven verbeteren.

IS303684

Datasheet

Kleur
Wit
Materiaal
Plastic
USB
1 USB-C-invoer