Draadloze reversmicrofoon in gesloten oplaadetui
Draadloze reversmicrofoon in open oplaadetui Lapela draadloze microfoonzenders en -ontvangers Draadloze reversmicrofoon in gesloten oplaadetui Draadloze reversmicrofoon in oplaadetui

Lapela Wireless microfoon

€ 99,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de draadloze lapel microfoon bij iServices. De beste oplossing voor scherp geluid via Bluetooth. Ideaal voor het maken van content, zoals podcasts.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met Lapela Wireless Microphone

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsoplossing voor het opnemen van audio, dan is iServices de beste met deze Lapela Wireless Microphone.

Het is een perfecte tool voor het maken van content zoals een podcast, interviews, live presentaties of vlogs. Met deze draadloze microfoon zijn er geen grenzen voor de verbeelding en de windscherm zorgt voor hoogwaardige geluidsopname, waardoor ongewenste geluiden worden uitgeschakeld. Dankzij de Bluetooth-technologie heeft u de vrijheid en flexibiliteit van beweging die niet alle lapelmicrofons bieden.

Met een snelle en stabiele verbinding heeft deze Bluetooth-microfoon een breed scala aan compatibiliteit, waaronder camera's, computers of smartphones. Naast de snelle koppeling is er nog een ander voordeel: de batterij duurt lang en wordt snel opgeladen via een USB-C-poort.

Hoe werkt de lapel microfoon?

De lapelmicrofoon van iServices is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Om audio op te nemen op een mobiel apparaat, klikt u en houdt u de power-knop drie seconden ingedrukt. De koppeling gebeurt automatisch. Vervolgens verbind je de ontvanger met het mobiele apparaat met de connector en verbind je de camera-app op je telefoon en neem je een video op. Met een camera is het proces identiek. U dient echter de ingebouwde 3,5 mm-kabel te gebruiken om de ontvanger aan de camera te koppelen. Daarna bel je gewoon en begin je te filmen.

Deze Lapela draadloze microfoon wordt geleverd met een doos waar je de oplaaddoos kunt plaatsen, die via een USB-C-inlaat opgeladen kan worden. De laadtijd is 60 tot 80 minuten.

De inhoud van deze verpakking omvat dus twee draadloze zenders, een draadloze ontvanger, een USB-C-oplaadkabel, een 3.5mm, hoofdtelefoon, twee windschermen op de microfoon en twee aansluitingen - een type c en een lightning.

In de online winkel van iServices vind je een draadloze lapelmicrofoon met een geluidskwaliteit garantie. Als u op zoek bent naar een microfoon die technologie combineert met een discreet en functioneel ontwerp, is de draadloze lapel microfoon van iServices de perfecte keuze. Of u nu professioneel of amateur gebruikt, deze apparatuur zal aan uw behoeften voldoen. Hoogwaardig geluid opnemen overal, ongeacht de omstandigheden. Geniet ervan en ontdek het brede scala van Gadgets die iServices voor je heeft.

IS303690

Datasheet

Kleur
Zwart