• iPhone-startpakket bij iServices
Vind de iPhone Starter Kit bij iServices
Vind de iPhone Starter Kit bij iServices

IPhone Starter Kit

€ 34,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de iPhone Starter Kit in de iServices Online Winkel. 3-in-1-set met een MagSafe transparant deksel, glasfolie en camerafilms.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de iPhone Starter Kit

Bescherm uw iPhone met de iServices 3-in-1 Kit. In dit Starter Pack heb je alles wat je nodig hebt om je Apple iPhone volledig te beschermen. Deze kit is geschikt voor verschillende Apple-modellen, variërend van de iPhone 11 tot de iPhone 15 Pro Max, en niet te vergeten de nieuwste iPhone 16.

In de Starter Kit kun je rekenen op een MagSafe transparant hoesje, een glasfilm en zelfs films voor iPhone-camera's. Maar dat is nog niet alles: bij dit Product Pack wordt een extra iPhone-schermreinigingskit geleverd. Zoek niet verder, kom naar iServices en koop de iPhone Starter Kit en bescherm uw Apple Smartphone tegen eventuele schade.

Hoe kunt u uw iPhone veiliger maken?

In de iServices Online Store vind je de beste optie om je iPhone te beschermen dankzij de Starter Kit. In deze kit vindt u 3 producten die het verschil zullen maken en de ervaring van het gebruik van uw Apple mobiele telefoon zullen verbeteren.

De MagSafe Clear Case voor iPhone is gemaakt van robuust vloeibaar siliconen, met een magnetische ring, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de nieuwe technologie van Apple. Zo laad je je iPhone draadloos op via de draadloze chargers en bescherm je hem tegen schokken en andere beschadigingen. Om uw iPhone-scherm te beschermen, kunt u de glasfolie van iServices aanschaffen die bij deze kit wordt geleverd. Het is gemaakt van gehard glas en voorkomt schade aan het scherm veroorzaakt door stoten en schokken die vaak voorkomen in het dagelijks leven.

Tot slot vind je in deze Starter Kit ook de iPhone Camera Films. Ze zijn gemaakt van gehard glas en garanderen bescherming van de camera's aan de achterzijde tegen krassen en stoten. Bovendien wordt bij deze kit nog een schoonmaakkit voor je iPhone geleverd. Houd het scherm schoon, evenals de rest van het chassis. Zoals u ziet, vindt u bij iServices de beste bescherming voor uw iPhone. Met de iPhone Starter Kit verbeter je zeker je gebruikerservaring met je smartphone. Maak ook van de gelegenheid gebruik om ons ruime assortiment bedekkingen en films te ontdekken die aan uw behoeften en smaak voldoen.

IS305168
Je bent misschien ook geïnteresseerd in