• Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
  • Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
  • Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
  • Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
  • Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
  • Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
Waterdichte rugzak - Online winkel iServices
Waterdichte rugzak - Online winkel iServices

Waterdichte rugzak iServices

€ 34,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Dit is de iServices waterdichte rugzak. Deze reisrugzak, maar ook draagbare rugzak, past in uw dagelijks leven. Voor degenen die op zoek zijn naar schoolrugzakken, is het ook een goede keuze, omdat er ruimte is voor alles. Deze rugzak heeft ook een USB om mobiele apparaten op te laden. We hebben ook het Anti-Theft-systeem om uw laptop, tablet en andere accessoires veilig en comfortabel mee te nemen

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de waterdichte rugzak van iServices

Deze waterdichte rugzak staat voor comfort, gemak en ruimte om je laptop en andere spullen op te slaan. Deze waterdichte rugzak is ontworpen om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken, of het nu gaat om werk of reizen.

De waterdichte rugzak iS het is gemaakt van gerecyclede plastic flessen, die gebruikt worden om het waterdichte materiaal te maken. Aan dit functionele voordeel wordt een ruime binnenruimte toegevoegd, met twee zakken waarmee u uw spullen beter kunt organiseren. Bij iServices is deze waterdichte rugzak verkrijgbaar in zwart en blauw.

De voordelen en voordelen van deze waterdichte rugzak

Recycled materiaal: de weefsel van deze waterdichte rugzak is gecertificeerd 600D polyester en gemaakt van 23 gerecyclede plastic flessen.

Weerstand: waterdicht en zeer bestand tegen gaten, maar ook tegen slijtage door de tijd.

Anti-diefstal: hij heeft een achterzak met een sluiter die diefstal tegenhoudt als hij de rugzak op zijn rug heeft.

Aanpasbaar: deze rugzak van iServices is licht en praktisch. De elastieken passen in een koffer, zodat je alles gemakkelijk mee kunt nemen.

Draagbaar tot 15.6”: ontworpen met geoptimaliseerde interne ruimte en genoeg ruimte om een laptop en alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse werk mee te nemen.

Makkelijk schoon te maken: het waterdichte weefsel is gemakkelijk schoon te maken en als nieuw te onderhouden. een nat doek is voldoende om eventuele slijtage te verwijderen.

Comfortabel: de banden en ruggengraat zijn versterkt en gepolsterd, zodat het niet lastig wordt om de rugzak op je rug te dragen.

USB: Deze rugzak heeft een poort voor het opladen van mobiele apparaten (de kabel is intern inbegrepen, maar zonder extra batterij).

Deze rugzak van iServices is de ideale keuze voor mensen met een druk leven. Altijd heen en weer, deze reis- maar ook werkrugzak is perfect om de laptop tot 15,6 inch op te slaan en overal mee te nemen. Gezien de ruimte in het interieur kunt u ook comfortabel en veilig een tablet en andere apparaten meenemen. De waterdichte rugzak van iServices is bekleed met gecertificeerd 600D polyester, gemaakt van gerecycled plastic flessen. Iets dat bescherming biedt tegen de regen. En dat maakt het ook makkelijk om het schoon te maken, als er enige vuilnis optreedt na verloop van tijd. Dit alles om het te houden.

Met een anti-diefstal systeem kan je gerust zijn dat er geen ongewenste verrassingen zullen zijn als je deze rugzak op je rug hebt. De poort en de USB-kabel maken het mogelijk om je smartphone, tablet of ander mobiel apparaat op te laden.

De waterdichte rugzak van iServices past bij elke behoefte. Of het nu een reisrugzak, een werkrugzak of zelfs een schoolrugzak is, het zal je nooit slecht laten. Het is een waterdichte rugzak met een innovatief ontwerp en extra zakken. De microfibre handgrepen voegen weerstand toe aan het kwalitatief hoogwaardige materiaal van deze rugzak.

IS282261

Datasheet

Jaar van start
2023
Kleur
Zwart of Blauw