• Mouse Pad de Alumínio
  • Sugestão de Apresentação do Mouse Pad de Alumínio
Mouse Pad de Alumínio
Mouse Pad de Alumínio
Mouse Pad de Alumínio Sugestão de Apresentação do Mouse Pad de Alumínio

Mouse Pad Aluminium

€ 14,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Vergroot de stijl van je werkplek met de Aluminium Mouse Pad van iServices, de Macbook-muis die je een moderne touch en meer precisie geeft met de muis!

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de aluminium muispad

In de online winkel van iServices vind je de Aluminium Mouse Pad is de perfecte optie voor wie prestaties en stijl aan zijn werkruimte wil toevoegen. Deze muismat is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en heeft een uniform en stevig oppervlak voor een vloeiende en nauwkeurige reactie op elke beweging. Of je nu een gamer, een ontwerper, een veeleisende gebruiker of een recreatieve gebruiker bent, deze Mouse Pad zorgt altijd voor een nauwkeurige en vloeiende respons op muisbewegingen.

Deze aluminium muismat is meer dan een eenvoudige gebruiksvriendelijke ervaring, want het geeft een moderne stijl aan uw ruimte. Daarnaast hebben we andere voordelen, zoals duurzaamheid en duurzaamheid, wat resulteert in een goede werking over een lange periode. Bovendien is een makkelijk schoonmaakmiddel voldoende, een nat doek om vlekken en vuil te verwijderen.

Wat is een muispad?

Een muispad is een mat om je computermuis te gebruiken. Over deze muispad gesproken, iServices is de ideale keuze voor iedereen die duurzame apparatuur wil die stabiliteit biedt. Zo kunt u uw werkplek verbeteren met de aluminium muispad van iServices die voor precisie, comfort en moderniteit zorgt. Geniet van het verschil in gebruik met een product op een dagelijkse basis.

Verhoog uw productiviteit en motivatie met een product met een elegant en minimalistisch ontwerp dat past bij elke behoefte. Of het nu op het werk, thuis, op de universiteit of in een andere omgeving is.

Koop de muispad van iServices en je hebt een betere dag. Maak kennis met de Macbook-toestellen de iServices zijn gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring van de laptop Apple.

* Voorbeeld. Muis niet inbegrepen.

IS228047

Datasheet

Kleur
Wit
Materiaal
Aluminium