• Witte iServices slimme tag
Witte iServices slimme tag
Witte iServices slimme tag
Witte iServices slimme tag video

Smart Tag

€ 19,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Smart Tag van iServices en houd je spullen in de gaten. Compatibel met Apple Find My. Sluit deze AirTag aan op je iPhone, Macbook of iPad.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de iServices Smart Tag

Heb je de gewoonte om de richting van je spullen te verliezen? iServices heeft de oplossing voor u, - het is de Smart Tag.

Compatibel met de Find Me-app Vind gemakkelijk je koffer, rugzak, portemonnee of andere bezittingen, namelijk je kind of huisdier. Gemakkelijk en eenvoudig aan te sluiten op uw iPhone, Macbook, iPad of Apple Watch, deze Smart Tag is een kostbare hulp voor uw dagen.

Deze draagbare tracker maakt gebruik van Bluetooth-technologie om eenvoudig verbinding te maken met uw iPhone, iPad, Macbook of Apple Watch, zodat u later de locatie van uw bezittingen kunt volgen. Nadat u de Smart Tag voor de eerste keer met uw Apple apparaat hebt gekoppeld, hoeft u maar één keer op de app "Zoek mijn" te tikken om een gemarkeerd object te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om een melding op je iPhone of iPad te krijgen wanneer de Smart Tag buiten bereik is.

Deze iServices Smart Tag wordt geleverd met een batterij die lang meegaat en kan tot een jaar werken met een CR2032-batterij. Het is een eenvoudig te vervangen Airtag-batterij die te vinden is in onze online winkel.

Geniet en maak kennis met de AirTag-accessoires die compatibel zijn met deze Smart Tag en die verkrijgbaar zijn bij iServices. Juist dankzij een van de accessoires die in iServices-winkels verkrijgbaar zijn, is het mogelijk om de Smart Tag te gebruiken om de locatie van uw kinderen of huisdieren te controleren.

Met de AirTag Case kunt u de Smart Tag eenvoudig aan een halsband of, voor kinderen, aan een pols- of enkelbandje bevestigen. Op deze eenvoudige manier zorgt het altijd voor de veiligheid van degenen van wie je het meest houdt.

Wat zijn Airtags?

AirTags zijn een gadget gemaakt door Apple denken aan al diegenen die de gewoonte hebben om niet te weten waar hun bezittingen zijn. Deze draagbare GPS-tracker kan je beste vriend zijn als je niet graag tijd verspilt aan het zoeken naar bijvoorbeeld huissleutels.

De AirTag, met een minimalistisch maar strak ontwerp, kan worden gekoppeld aan uw Appleapparaten. Zodra de verbinding via Bluetooth tot stand is gebracht, gaat u naar de Apple Find My-applicatie en krijgt de AirTag niet alleen de locatie van de gadget, maar ook een geluid, waardoor het gemakkelijker wordt om ernaar te zoeken. Verlies uw bezittingen niet uit het oog en kom naar iServices waar u de Smart Tag vindt die compatibel is met onder andere iPhone, Macbook, iPad Apple Watch Appleapparatuur.

IS310582

Datasheet

Kleur
Wit