• Óleo para Difusor Capim
  • Pirâmide olfativa do Óleo para Difusor Capim
Óleo para Difusor Capim
Óleo para Difusor Capim
Óleo para Difusor Capim Pirâmide olfativa do Óleo para Difusor Capim

30 ml geurverspreider Inn Aroma

€ 7,95
Inclusief belasting
Geur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

De aroma-opladers zullen u toelaten om het meeste uit de Inn Aroma Diffuser Powered by iServices te halen. Kies uit vier unieke geuren!

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Met onze geuropladers kunt u complexe en elegante geuren in uw huis genieten. Haal het meeste uit je Diffuser INN AROMA door iServices, door de essentiële olieverpakking erin te plaatsen. Gebruik de app of de knoppen op het apparaat om de spuitcycli te controleren of de spuitperiodes van deze geweldige geuren in te plannen. Elke verpakking is wegwerpbaar en bevat 30 ml essentiële oliën.

Aroma cappin

Capin is een frisse geur, die doet denken aan de uitgestrektheid van een weide met fris gras of een bos waar je pure lucht ademt. Laat je meeslepen door de aanvankelijke citrusnoten, die snel een bloemige, cider-achtige tint geven. Met Capim kun je ook een exotische sfeer oproepen met de groene en mossige achtergronden.

Turquoise geur

Turquoise biedt een elegante geur, ideaal voor een verfijnde touch, waar elk detail telt. Voel citrusnoten, omgeven in tussennoten van bloemen en hout, die zich intensiveren met achtergrondnoten van amber, mos en hout.

Aroma iServices

Aroma iServices, op verzoek van verschillende klanten, van onze winkels naar uw huis. Het houten parfum, met noten van specerijen, geeft een elegante en aangename geur, die in bloemige en zoete noten bloeit. Geniet van een exquise geur, samen met onze diffuser.

Aroma Oud

Oud is een intens parfum, ideaal voor mensen die een sterke, opvallende en eclectische geur waarderen. Begin met de noten van de top van de pijnboom, met de frisheid van de limoen, de bloei van de lavendel en de intensiteit van de nootmuskaat. Laat je omhullen door een geur die zich versterkt en kruidenachtige noten onthult, zoals sage, mint, muurtje en de kracht van oud. De achtergronden maken hun weg naar hun zintuigen, met patchouli, sandal, mos en de zoetheid van vanille.

IS252714