• Vind de iPhone Starter Kit bij iServices
Vind de iPhone Starter Kit bij iServices
Vind de iPhone Starter Kit bij iServices

IPhone Starter Kit

€ 34,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de iPhone Starter Kit bij iServices Online Store. Een 3-in-1-kit met een MagSafe-mantel, schermbeschermingsfolie en camerafolie.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de iPhone Starter Kit

Bescherm je iPhone met iServices 3-in-1 Kit. In dit Starter Pack heb je alles wat je nodig hebt voor een volledige bescherming van je Apple iPhone. Deze kit is geschikt voor verschillende modellen Apple van de iPhone 11 tot en met iPhone 15 Pro Max, Niet te vergeten de nieuwste iPhone 16.

In de Starter Kit kun je rekenen op een doorzichtige MagSafe-bekleding, een beschermende film voor het scherm en zelfs films voor de iPhone-camera's. Maar dat is niet alles, met dit Product Pack komt een hulppakket voor het schoonmaken van het iPhone-scherm. Zoek niet verder, kom naar iServices en koop de iPhone Starter Kit en bescherm je smartphone Apple van enige schade. Deze Kit is beschikbaar vanaf iPhone 11 tot de nieuwste.

Hoe maak je je iPhone veiliger?

In de iServices Online Store vind je de beste optie om je iPhone te beschermen met de Starter Kit. In deze kit vind je drie producten die een verschil maken en je mobiele ervaring verbeteren Apple.

De iPhone MagSafe-hoes is doorzichtig en gemaakt van robuust vloeibare siliconen met een magnetische ring, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de nieuwe iPhone-technologie Apple. Dat is het . Zo kun je je iPhone draadloos opladen en tegelijkertijd beschermen tegen schokken en andere schade. Om het scherm van je iPhone te beschermen, heb je bij iServices de film die met deze kit komt. Gebouwd uit gehard glas, voorkomt het schade aan het scherm veroorzaakt door dagelijkse botsingen en schokken.

Tot slot vind je in deze Starter Kit ook de iPhone Camera Films. Gemaakt van gehard glas, zorgen ze voor de bescherming van de achterkamers tegen risico's en botsingen. Bovendien heeft deze kit een andere reiniging voor je iPhone. Hou het scherm schoon en de rest van het chassis. Zoals je ziet, vind je bij iServices de beste bescherming voor je iPhone Apple. Dat is het . Met de iPhone Starter Kit zal je zeker je gebruikerservaring met je smartphone verbeteren. Neem de gelegenheid om kennis te maken met ons brede assortiment Bedekkingen en films die aan hun behoeften en smaak voldoen.

IS305199