• DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3
DJI Goggles 3
DJI Goggles 3

DJI Goggles 3

€ 669,00
Inclusief belasting
Aantal
1 Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Immersieflucht, verruim je horizon

Koppel hem aan de DJI RC Motion 3 voor een volledig immersive bewegingsbeheerervaring, of gebruik het met de RC-N2 of RC 2 afstandsbediening om een 3-assige gimbal-camera drone te besturen. Dit alles biedt gladde en zachte live feeds, zodat u optimaal kunt genieten van de FPV-vliegervaring.

O4 videostreaming, compatibel met Air 3 en Mini 4 Pro

Met Avata 2 biedt de O4-video-overdracht ultralage latentie van 24 ms en een hoge bitrate van 60 Mbps. Ook compatibel met de Air 3 en Mini 4 Pro, biedt de betrouwbare O4 HD-uitzending kristalheldere en vloeiende eerstepersoonsbeelden.

Real View PiP, beveiliging in zicht

Zonder je bril te verwijderen, kun je nu gemakkelijk je omgeving bekijken voor grotere vluchtveiligheid.

Gemak en gemak

Prachtige upgrades: Geniet van een 1080p Micro-OLED-scherm met een refresh rate tot 100 Hz*, samen met het TüV Rheinland Low Blue Light-certificaat. Het biedt dioptrie-instellingen van -6,0 D tot +2,0 D voor bijziende en helderziende gebruikers.

Batterij- en hoofdbandintegratie: Het lichte, comfortabele ontwerp van de hoofdband maakt het los van verstrengelde kabels en biedt een lange werking van 3 uur. **

Een-touch defogging: met defogging geactiveerd, krijgt u een handige oplossing voor plotselinge veranderingen in temperatuur of hoge luchtvochtigheid.

Meer plezier met draadloos streamen

Stroom je vlucht in realtime op de app DJI Fly van je smartphone via Wi-Fi

Je kunt ook panoramische en 3D-video's importeren naar een SD-kaart en deze afspelen met Goggles 3 voor een meeslepende ervaring die bijna binnen handbereik lijkt.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

In de kassa:

Glasjes DJI 3 maal 1

Glasjes DJI 3 -2.0D Corrigerende lenzen (par) × 1

USB-C OTG-kabel × 1

Compatibiliteit:

DJI Afslag 2

DJI Mini 4 Pro

DJI Air 3D

JI RC Motie 3

DJI FPV 3 afstandsbediening

DJI RC-N2

DJI RC 2

EAN:

6941565980069

* De refresh rate van het scherm verandert met de framerate van de video. Het kan schakelen tussen 100 Hz en 60 Hz om zich aan te passen aan de huidige beeldsnelheid van de video.

** De maximale bedrijfsduur van 3 uur is gemeten bij een kamertemperatuur van 25 °C (77 °F), schermhelderheid 4, aangesloten op het vliegtuig DJI Avata 2, videostreaming ingesteld op 1080p/100fps, Head Tracking off, Real View off en de batterij van de bril volledig opgeladen en geen stroom leverend aan externe apparaten zoals smartphones.

*** Sommige landen en regio's verbieden het gebruik van de frequentieband 5,1 GHz of 5,8 GHz of beide. In sommige landen en regio's is de frequentie van 5,1 GHz alleen toegestaan voor intern gebruik. Als de frequentiebanden 5.1 GHz/5.8 GHz niet beschikbaar zijn (zoals in Japan), is schermdeling voor de smartphone via Wi-Fi niet beschikbaar. Om deze functie te bereiken, wordt een verbinding met draad aanbevolen. Voordat u vliegt, moet u de lokale radio- en luchtvaartwetten en -regels controleren en naleven.

DJ80069