• DJI RC 2
  • DJI RC 2
  • DJI RC 2
DJI RC 2
DJI RC 2

DJI RC 2

€ 369,00
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad
Brevemente Disponível

Beschikbaarheid in de winkel bekijken

OVERZICHT

Krachtige verwerker

DE DJI RC 2 is uitgerust met een krachtige processor met betere CPU- en GPU-prestaties.

Dit zorgt ervoor dat de app en het systeem supersmooth werken, en biedt een perfecte en intuïtieve controle-ervaring in elke vlucht.

Video transmissiesysteem

De technologie van de videotransmissie DJI Volgende generatie O4 ondersteunt 2,4 GHz, 5,1 GHz, [1] en 5,8 GHz DJI RC 2 verbeterde anti-interferentiemogelijkheden. Als het wordt gekoppeld aan O4-compatibele drones zoals de DJI Air 3, of DJI RC 2 kan low-latency HD-video overbrengen binnen een maximum bereik van 20 km. [2]  

Antennen 2T4R

DE DJI RC 2 bevat twee ingebouwde en twee externe antennes en ondersteunt een 2T4R-systeem. Dit verdubbelt het aantal zend- en ontvangstantennen ten opzichte van de vorige generatie DJI RC, waardoor de signaalsterkte toeneemt en de prestaties van de transmissie verder verbeteren voor een soepele bediening en veilige vlucht.

FHD-scherm

DE DJI RC 2 heeft een ingebouwd FHD-scherm van 1920×1080 van 5,5 inch dat 700 nits van hoge helderheid kan behouden.

Bewaarcapaciteit

DE DJI RC 2 komt met 32 GB ingebouwde opslag, [3] direct schermopname en cache mogelijk maken. Het ondersteunt ook de uitbreiding van de microSD-kaart voor een extra opslagoptie.

Licht en compact

Zelfs met betere verwerkings- en videotransmissieprestaties, extra antennes en een actief koelingsontwerp DJI RC 2 weegt slechts 420 gram. [4] Dit zorgt voor een comfortabele grip en moeiteloze controle, vooral tijdens langdurig gebruik.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Wat zeg je

Een. Alleen beschikbaar in landen of regio's waar toegestaan door lokale wet- en regelgeving.

2. Meting in een open, buitenomgeving zonder interferentie en in overeenstemming met de FCC. De bovenstaande cijfers tonen de afstandsbreedte van de communicatie voor uitgaande en niet-omkeervluchten. Let tijdens uw vlucht altijd op de waarschuwingen op de app.

3. De werkelijke beschikbare opslagruimte is ongeveer 21 GB.

4. Gewicht gemeten met behulp van een productiemodel DJI RC 2 in een gecontroleerde testomgeving en dient alleen te worden gebruikt als referentie

Compatibiliteit:

DJI Air 3

DJI Mini 4 Pro

EAN:

6941565965981

DJ65981