• Magnetische 3-in-1-oplader
  • Magnetische 3-in-1-oplader
  • Magnetische 3-in-1-oplader
  • Magnetische 3-in-1-oplader
Magnetische 3-in-1-oplader
Magnetische 3-in-1-oplader
video

Magnetisch draadloos oplader 3 in 1

€ 59,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

De 3 in 1 draadloze magnetische oplader is een innovatie die de geavanceerde praktijk weerspiegelt en een efficiënte oplossing biedt om ervoor te zorgen dat onze apparaten nooit zonder batterij raken.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met het 3 in 1 draadloze magnetische oplader

De 3 in 1 draadloze magnetische charger vertegenwoordigt modern gemak, combineert veelzijdigheid en efficiëntie in één apparaat. Ontworpen om aan de behoeften van de hedendaagse levensstijl te voldoen, biedt dit innovatieve accessoire de mogelijkheid om drie verschillende apparaten tegelijkertijd te laden, waardoor de noodzaak van kabels wordt weggenomen en de oplaadbeleving vereenvoudigd wordt.

Met de mogelijkheid om uw Smartphone, Smartwatch en EarPods op te laden die compatibel zijn met Qi Wireless-oplaadtechnologie, staat deze lader op voor zijn praktische, compacte en elegante ontwerp.

Op iServices vind je verschillende opladers, powerbanks en andere apparatuur die je zullen helpen om de beste oplaadbeleving te krijgen voor je apparatuur, of het nu een mobiele telefoon, laptop, tablet of iets anders is. Ontdek ons aanbod van andere elektrische apparaten. 

Naast de functionele efficiëntie weerspiegelt de 3-in-1 Magnetic Wireless Charger ook een duurzame benadering door het overmatig gebruik van kabels te elimineren. Draadloze technologie biedt een schonere, georganiseerde en handige oplossing voor het opladen van uw apparaten

Bezoek de online winkel van iServices en bekijk onze selectie Draadloze chargers die aan hun behoeften voldoen.

IS303065

Datasheet

Producttype
Loading
Kleur
Zwart
Invoer
Draadloos