iServices witte USB-aansluiting
iServices USB-aansluiting iServices witte USB-aansluiting

USB-aansluiting

€ 14,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de USB-aansluiting bij iServices.Geniet van de beste oplaadervaring dankzij een stopcontact, twee USB-A-poorten en twee USB-C-poorten.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek deze USB-aansluiting

Bij iServices vindt u de ideale USB-aansluiting voor uw behoeften. Laad uw apparatuur op dankzij de verschillende ingangen en deuren in dit accessoire.

Reken op onze uitbreidingen en stopcontacten van kwaliteit die zeker een verschil zullen maken in uw leven. We hebben verschillende opties die passen bij wat je nodig hebt voor je persoonlijke en professionele leven.

Verbeter uw oplaadbeleving met de USB-aansluiting van iServices, die één stopcontact, twee USB-A- en twee USB-C-aansluitingen heeft. Geniet van efficiënt en snel opladen voor al uw apparatuur. Deze stopcontact heeft een modern en elegant ontwerp dat past bij uw behoeften.

Deze USB-aansluiting van iServices is perfect voor binnenomgevingen zoals een huis of kantoor. Het is compatibel met verschillende apparaten zoals Smartphone, laptop, tablet, televisie of printer. Wat de behuizing van deze USB-aansluiting betreft, het is een duurzaam materiaal van hoge kwaliteit dat ook bestand is tegen hoge temperaturen.

Hoe sluit ik USB-aansluiting aan?

De USB-aansluiting van iServices is een zeer eenvoudig accessoire dat gemakkelijk te gebruiken en te gebruiken is. Nadat u deze stopcontact hebt gekocht, neemt u deze gewoon uit de doos en plaatst u deze in een stopcontact op de muur. Vanaf hier kun je elk apparaat aansluiten dat het meeste uit het elektrische deel en de USB-A- en USB-C-invoer haalt.

Laad uw apparatuur op met deze stopcontact die u kunt vinden in de iServices online winkel. Een accessoire die intuïtief te gebruiken is en die compatibel is met apparaten zoals een mobiele telefoon, computer, tablet, televisie of huishoudelijk apparaat.

Ontdek ook de selectie van kabels en adapters het is de bedoeling van de Commissie om in het kader van het programma te zorgen voor de ontwikkeling van iServices. Het zijn verschillende opties met verschillende ontwerpen en opties die kunnen helpen in uw huis, werk of vrije tijd, zoals een reis.

IS305762

Datasheet

Kleur
Wit
Connectiviteit
1 plug + 2 USB-A-invoer + 2 USB-C-invoer
Nominale vermogen
220 TOT 240 V