• Draagbare koffiemachine - Online winkel iServices®
  • Draagbare koffiemachine - Online winkel iServices®
  • Draagbare koffiemachine - Online winkel iServices®
  • Draagbare koffiemachine - Online winkel iServices®
Draagbare koffiemachine - Online winkel iServices®
Draagbare koffiemachine - Online winkel iServices®

Draagbare koffiemachine iS

€ 79,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de draagbare koffiemachine bij iServices iS compatibel met koffie en alle capsules op de markt. Een espresso op reis of waar dan ook.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de iServices Draagbare Koffiemachine

De draagbare koffiemachine iS het maakt het voor alle koffieliefhebbers mogelijk om overal te genieten van hun favoriete drankje. Maak je dagen eenvoudiger en efficiënter met deze gebruiksvriendelijke koffiemachine. Het is volledig draagbaar, werkt op een batterij die in een korte tijd volledig opgeladen wordt via de USB-C-inlaat.

Deze compacte draagbare koffiemachine is ontworpen om overal mee te nemen. Of u nu op reis bent voor werk, voor plezier of zelfs voor kamperen, u krijgt altijd verse, verse koffie.

Wat is de beste espresso machine?

Bij iServices vind je de beste koffiemachine voor je. Deze machine maakt zowel koude als warme koffie mogelijk en heeft een vergrendelingssysteem dat het makkelijker maakt om te sluiten. Krijg een espresso onderweg met deze draagbare koffiemachine iS. Dat is het . U raakt niet zonder stroom dankzij de USB-C snellaadkabel (bijgevoegd met de machine), die de laadtijd tot ongeveer 3 uur verkort.

Bij elke lading kunt u 4 tot 6 koppen korte (50 ml) en 3 tot 4 koppen lange (80 ml) koffie verwarmen en bereiden. Als u liever de espresso-modus kiest, krijgt u een romiger koffie zonder dat u het water hoeft te verwarmen. Als u liever het verwarmingssysteem gebruikt, kunt u in enkele minuten genieten van een heerlijke warme koffie.

Hoe maak je de koffiemachine schoon?

Om deze draagbare koffiemachine schoon te maken, start je gewoon de koffiemodus zonder capsules, en de machine wordt automatisch schoongemaakt.

Deze koffiemachine is compatibel met Nespresso, Buondi, Nestlé, Starbucks en andere espresso capsules. Lees eerst de gebruiksaanwijzing voordat u deze machine gebruikt. Uitgerust met een USB-C snellaadkabel, heeft deze Draagbare Koffiemachine een gereduceerde laadtijd en een meter om de gemalen koffie in de machine te zetten.

De draagbare koffiemachine is uitgerust met een USB-C snellaadkabel, die de laadtijd vermindert, evenals een meter om de gemalen koffie in de machine te plaatsen. Deze machine is ideaal voor reizen, kamperen, onder andere. Deze Gadget is een exclusief product van de iServices Online Shop.

IS302891

Datasheet

Connectiviteit
USB-C