• iServices autogeurverspreider
  • iServices autogeurverspreider vanaf de voorkant
  • Geurverspreider Auto - Online winkel iServices®
  • Geurverspreider Auto - Online winkel iServices®
iServices autogeurverspreider
iServices autogeurverspreider
iServices autogeurverspreider iServices autogeurverspreider vanaf de voorkant video

Geurverspreider

€ 24,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Car Aroma Diffuser van iServices en laat je auto altijd lekker ruiken. Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, neutraliseert ongewenste geuren.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Dit is de geurverspreider voor de auto

Geniet van de beste rijervaring met de Car Aroma Diffuser van iServices. Met deze diffuser zal je reizen veel aangenamer worden.

Dankzij de drie gebruikswijzen neutraliseert deze aromaverspreider elke ongewenste geur, waardoor u altijd een aangename geur krijgt. Kies uw favoriete geur en creëer de perfecte sfeer voor uw reis.

Hoe gebruik je de aromaverspreider?

Deze geurverspreider voor auto's is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Begin met het verwijderen van het deksel van de geurfles, het inbrengen en het opschroeven van de fles. Zorg ervoor dat de diffuser die je gaat gebruiken vol is. Volg de aansluiting van de diffuser op de ventilator van uw auto. Daarna druk je een paar seconden op de aan/uit knop. Als je klikt, schakelt het tussen de uitzendmodi.

De lichtverspreidingsmodus van groen licht geeft aan dat er elke vijf minuten verspreiding zal zijn. Het blauwe licht geeft aan dat u in de medium diffusie-modus bent, waar elke 90 seconden deze Gadget het zal de sfeer van uw reis aromatiseren. Het paarse licht geeft weer aan dat er elke 10 seconden een verspreiding zal zijn.

Als er binnen 60 seconden geen trillingen zijn, is dat omdat de diffuser in standby staat. Om het weer te activeren, hoeft u alleen maar op de diffusorknop te drukken.

Deze diffuser laadt snel. Het duurt maar een paar minuten om volledig opgeladen te zijn. Deze apparatuur kan worden gebruikt in alle auto's die op de markt zijn.

Bij iServices vind je deze geurverspreider voor de auto met een snelle USB-C-kabel en een geur. In onze winkels vindt u altijd de Opladen om dit product te blijven gebruiken. We raden u aan de gebruiksaanwijzing te lezen voordat u begint te gebruiken.

IS304031