• Selfie Stick - Online winkel iServices
  • Selfie Stick - Online winkel iServices
  • Selfie Stick - Online winkel iServices
Selfie Stick - Online winkel iServices
Selfie Stick - Online winkel iServices

Selfie Stick

€ 29,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Selfie Stick om de perfecte foto's en video's te krijgen. Deze selfie-stick heeft een verlengbare arm en een magnetische telefoonhouer.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Dit is de Selfie Stick van iServices

In de iServices Online Shop vind je een veelzijdig en zeer praktisch hulpmiddel om geweldige foto's en video's te maken. Deze Selfie Stick heeft een arm die zich tot ongeveer een meter kan uitstrekken om ervoor te zorgen dat iedereen in de foto past.

De afstandsbediening maakt het makkelijker om foto's op afstand te maken, terwijl de magnetische drager voor de mobiele telefoon de apparatuur stabiel en veilig vasthoudt. Als we het hebben over deze tripod voor selfies, dan hebben we het over de perfecte gadget voor foto's, reisvlogs en andere functies die het onmisbaar maken voor iedereen die van content houdt.

Hoe gebruik je de Selfie Stick?

Deze tripod voor selfies en foto's is erg intuïtief om te gebruiken. Om dit apparaat aan te zetten, druk je gewoon op de knop aan de bovenkant. Als u de lamp wilt uitschakelen, drukt u op de knop onderaan (de indicatorlamp wordt uitgeschakeld).

Vermeld dat dit accessoire na 5 minuten wordt afgesloten als het niet wordt gebruikt. Als je de tripod wilt gebruiken, doe je de stop gewoon open.

Om te koppelen, begin je door op de bovenste knop te klikken en de Bluetooth op je smartphone aan te zetten en te zoeken naariS Een selfie. Het indicatorlampje gaat uit na succesvol koppelen.

Nadat u deze Selfie Stick hebt gekocht, raden wij u aan de gebruiksaanwijzing goed te lezen.

IS304048

Datasheet

Kleur
Zwart