• Ring Light Magnetische - Online winkel iServices
  • Ring Light Magnetische - Online winkel iServices
Ring Light Magnetische - Online winkel iServices
Ring Light Magnetische - Online winkel iServices

Magnetische ring licht

€ 19,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop Ring Light bij iServices, een magnetische lichtring voor smartphones. Neem selfies en video's met volledige controle over de verlichting.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Dit is Ring Light van iServices

Bij iServices vind je een geweldige Magnetic Ring Light die perfect is voor je selfies of video's. Deze lichtring biedt verstelbare helderheid en drie kleurtemperatuurniveaus, zodat u altijd de beste verlichting krijgt. Bovendien is het magnetisch en vouwbaar, waardoor het gemakkelijk is om zich aan te passen aan elk scenario.

Het is een perfecte draagbare lamp voor influencers en content makers. Het past in elke situatie en is gemakkelijk te vervoeren of op te slaan.

Hoe gebruik je Ring Light?

Om deze lichtring te gebruiken, die ook magnetisch en opvouwbaar is, bevestig je hem gewoon aan de achterkant van je telefoon (of hoes) om hem vast te houden.

Als uw smartphone de magnetische functie niet ondersteunt, verwijder dan de 3M-stickerbeschermer van de extra ring en bevestig deze aan de achterkant. Vervolgens schakel je hem aan door op de knop aan de achterzijde te drukken en te selecteren welke lichtmodus je wilt. Er zijn drie: wit, warm en wit/warm gemengd en om te kiezen welke het meest past bij uw behoeften, hoeft u maar te drukken. Om uit te schakelen, klik je gewoon opnieuw op de knop.

Om deze magnetische lichtring op te laden, moet je gewoon de USB-C-kabel aansluiten die in de doos van de gadget zit. Vermeld dat tijdens het laden de lichtschijf rood wordt en wanneer deze is voltooid, blauw wordt.

Nadat u deze Ring Light bij iServices hebt gekocht, raden wij u aan de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen.

IS304062

Datasheet

Kleur
Zwart