Deurgreep voor Tesla
Deurgreep voor Tesla Deurgreep op een rode Tesla De hand van een dame die de deurklink van Tesla vasthoudt Open Tesla Door met een iServices-deurhendel Tesla-deur wordt gesloten met een iServices-handgreep Deurgreep voor Tesla

Deurgreep voor Tesla

€ 19,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop Tesla deurknoppen met M3 tape bij iServices. Het is een deurknop voor uw auto. Dit zijn externe trekkers die we vooral aanbevelen voor TVDE-voertuigen om het gebruik van de passagiers te vereenvoudigen

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Dit is de deurtrekker voor Tesla

Dit is de iServices deurtrekker voor uw Tesla. Deze set van vier buitendeuren is ontworpen voor makkelijke toegang tot je Tesla. Met speciale aandacht voor mensen die een Tesla gebruiken voor TV- en taxi-diensten.

De bevestiging van de 3M-tape is sterk, wat zorgt voor een stabiele hechting en beschermt uw auto ook tegen mogelijke schade. Geef uw Tesla een stijlvolle upgrade terwijl u een gezonde gebruiksvriendelijkheid verzekert. We willen nog opmerken dat deze deurtrekker voor Tesla compatibel is met de modellen 3 en Y.

Hoe bevestig je een deurtrekker op de Tesla?

De deurtrekker voor je Tesla is eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen. Wij wijzen er echter op dat er een klein schoonmaakwerk moet worden verricht op het oppervlak waar u ze gaat plaatsen. Dit alles om ervoor te zorgen dat er geen stof of vet is. Om het gebied waar de trekkers worden geplaatst volledig te drogen, wordt het gebruik van een schoon doek aanbevolen.

Na het schoonmaken moet de kap van de trekker worden gehaald en in lijn worden gebracht met de originele autodeurtrekker. Druk over de hele oppervlakte van de trekker om een stevige greep te garanderen. Houd 30 seconden vast om volledig vast te zitten.

Vervolgens is het voldoende om te controleren of de deurtrekker goed vastzit en in lijn is. Controleer ook of de knop goed werkt.

Wij herinneren u eraan dat de tijd die de lijm moet duren, minimaal 24 uur kan duren voordat de auto wordt gewassen of intensief wordt gebruikt. We suggereren ook dat deze buitenste deurtrekker schoongemaakt moet worden met een zachte, vochtige doek, om de vorm te behouden.

Als u op zoek bent naar een deurknop voor uw Tesla, is de online winkel de beste oplossing. Hetzij voor persoonlijk of professioneel gebruik, zoals TVDE- of taxi-diensten. Bij iServices bieden wij een breed scala aan Gadgets die uw leven zeker zullen verbeteren.

IS310599

Datasheet

Kleur
Zwart