3-in-1 USB-flash drive - iServices® online winkel

3-in-1 USB flash drive

€ 19,95
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Bij iServices vindt u deze 3-in-1 USB flash drive. Verkrijgbaar in capaciteiten 64 GB, 128 GB en 256 GB met een compact ontwerp en USB-C en USB-A poorten.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek 3-in-1 USB flash drive

We presenteren de iServices 3-in-1 USB flash drive, een veelzijdige gadget voor degenen die documenten en bestanden efficiënt willen opslaan of overbrengen. Met een dubbele interface biedt deze pen drive USB-A- en USB-C-ingangen/poorten die compatibiliteit garanderen met zowel oudere als recentere computers, tablets, smartphones of andere apparatuur.

Dit accessoire valt op door zijn snelheid bij gegevensoverdracht dankzij USB 3.1-technologie. Dit alles om uw leven gemakkelijker te maken als het gaat om het overbrengen van grote bestanden zoals video's, foto's of documenten in kwestie. Bovendien beschikt deze Pen over foutbeveiliging, wat de veiligheid garandeert, zodat u uw gegevens niet kwijtraakt bij het uitvoeren van een overdracht.

iServices 3-in-1 USB flash drive

Laten we het nu hebben over het compacte ontwerp van deze pen, waardoor hij perfect is om in je zak of tas te dragen. Wat opslagcapaciteiten betreft, het is een Gadget met 3 versies: 64 GB, 128 GB en 256 GB.

Vermeld ook dat deze 3-in-1 USB flash drive 2 jaar garantie heeft. Dit alles om u gemoedsrust te geven als u een defect of defect constateert. Zoals u kunt zien, is de iServices Pen een zeer efficiënt apparaat dat hoge prestaties levert, zodat hij lang meegaat.

Geniet en ontdek onze enorme selectie Gadgets van iServices die u zullen helpen uw leven beter te maken.

IS316638

Datasheet

Invoer
Dubbele USB;USB + USB-C