• Película de Câmara iPhone 11
Camerafilm voor iPhone - Online winkel iServices®
Camerafilm voor iPhone - Online winkel iServices®

IPhone camerafilm

€ 9,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Op iServices vind je camerafilms van de iPhone 11, 13, XR, 12, 12 Pro Max, onder anderen.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Zoek de camerafilm voor je iPhone

Bij iServices bieden we u de beste beveiligingsoplossingen voor uw apparaten, zoals Camera Films voor iPhone. Deze films zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en zorgen voor maximale bescherming van de achterkamera's tegen stoten, vallen, botsingen of andere schade die de kwaliteit van de camera's bij de productie van video's en foto's kan beïnvloeden.

Onze reeks beschermende films is ontworpen om volledig te passen aan het ontwerp van uw iPhone. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de camera's en de esthetiek van de smartphone.

Kies uit Camera Films voor de nieuwste iPhone 16, maar ook iPhone 15, 14, 13, 12, 11, X onder andere modellen Apple. Dat is het . Wat je iPhone model ook is, bij iServices vind je de perfecte film die je smartphone mist. Het biedt maximale bescherming voor de mobiele camera's.

Andere details van Film voor iPhone-camera's

Behalve de beveiliging, is de iPhone Camera Film die je bij iServices vindt heel eenvoudig en eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw smartphone Apple hij is altijd perfect. De doorzichtigheid van het gehard glas houdt de scherpte in het opnemen van video's en beelden, waardoor uw speciale momenten met de beste kwaliteit kunnen worden bewaard.

In de iServices-Onlinewinkel vindt u de beste opties op het gebied van Glasfilms voor de iPhone. Bescherm je iPhone met de Bedekkingen en films en verleng de levensduur van de camera's op je iPhone.

Opmerking: Het product kan enigszins afwijken van de afbeeldingen. We raden u aan altijd de compatibiliteit en het ontwerp te controleren voordat u een aankoop bij iServices doet.

IS93307

Datasheet

Materiaal
Glas