• Papierachtige iPad bescherming iServices
Papierachtige iPad bescherming iServices
Papierachtige iPad bescherming iServices

Paper-like iPad film

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop een Paperlike Film voor je iPad. Ga naar de online winkel van iServices, waar je een schermbeschermer voor je tablet vindt.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met Paper-like iPad Film

In de online winkel van iServices vind je de perfecte Paper-like Film voor je iPad-scherm. De iServices-schermbeschermer die je iPad nodig heeft om het scherm te beschermen tegen schrammen, schrammen en schokken, maar met het unieke gevoel van papier als je de tablet gebruikt.

Paper-like Film is vooral geschikt voor mensen die de iPad gebruiken om te tekenen of te schrijven. Naast de bescherming die deze film biedt, geeft deze een tastbaar gevoel, vergelijkbaar met papier, waardoor de nauwkeurigheid en controle verbeteren. Bovendien vermindert de textuur van de film de weerkaatsing van licht, waardoor oogvermoeidheid wordt geminimaliseerd. Door de Paper-like Film te combineren met de iPad Pen, die compatibel is met verschillende modellen van de Apple, je creativiteit zal stromen.

Kies de Paper-like Film op basis van de schermgrootte van uw iPad om de gebruikerservaring van uw tablet te verbeteren.

Hoe zet je een film op je iPad-scherm?

Het installeren van deze Paper-like film op je iPad is heel eenvoudig en snel. Dankzij het magnetische mechanisme zorgen we ervoor dat er geen ongewenste luchtbelletjes ontstaan. Het is een film die gemakkelijk te verwijderen en te allen tijde herbruikbaar is. Deze film is compatibel met verschillende Tablet hoesjes.

Haal het meeste uit de doek die bij deze film hoort om het scherm van je iPad te wissen. Bij iServices hebben we de beste oplossing om het scherm van je iPad te beschermen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en waarde van de apparatuur.

Zie ook onze selectie van Bedekkingen en films voor tablets die het scherm van je iPad beschermen en tegelijkertijd de gebruikerservaring verbeteren. En de IPad pen, die een intuïtief en natuurlijk gebruik van de iPad mogelijk maakt, wanneer gebruikt in combinatie met deze Paperlike Film.

IS218475

Datasheet

Materiaal
Hydrogel