Film Google Pixel

Film Google Pixel

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Voorkom ongelukken op het scherm van je Google Pixel-smartphone met de iServices Film. Ontdek onze beschermfolies. Bezoek ons ​​nu.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de Film Google Pixel

Ontdek de Google Pixel-schermbeschermfolie die beschikbaar is op iServices. Dit is het ideale accessoire voor wie het scherm van zijn smartphone onberispelijk wil beschermen.

Deze film is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gehard glas, en is ontworpen om maximale bescherming te garanderen tegen elk type kras, val of stoot. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de aanraakgevoeligheid van het scherm. Wat de installatie betreft, het is een eenvoudig en nauwkeurig proces. Waarbij de film optimaal hecht aan het Google Pixel-scherm en zo een vrijwel onzichtbare beschermingslaag biedt.

Garandeer de beste bescherming voor het scherm van uw mobiele telefoon met de Films voor Google Pixel die beschikbaar zijn bij iServices. Voorkom schade door dagelijkse vallen en stoten op het scherm van uw toestel dankzij deze extra bescherming in gehard glas. Bied uw smartphone bescherming zonder dat dit ten koste gaat van het gebruik en de beeldkwaliteit.

Andere details van de Film Google Pixel

Deze iServices-film heeft een ongelooflijke weerstand en is in staat elke vorm van impact te absorberen die bijvoorbeeld door een val wordt veroorzaakt. Een manier om schade aan het scherm van uw mobiele telefoon te voorkomen. Kom naar iServices en investeer in het beschermen van uw Google Pixel met hoogwaardige films en het verlengen van de duurzaamheid ervan, maar ook in de veiligheid van uw smartphone.

De Google Pixel-skins van iServices behouden de beeldkwaliteit van de smartphone en behouden de levendige kleuren en scherpte van het AMOLED-scherm. Dit accessoire is volledig compatibel met het ontwerp van de apparatuur en zorgt voor een vloeiende en intuïtieve ervaring.

Bezoek nu de iServices Online Store en ontdek ons ​​ruime assortiment Hoezen en Schermbeschermers die synoniem staan ​​voor bescherming en die aan uw werkelijke behoeften voldoen.

IS317550

Datasheet

Materiaal
Glas
Vervaardiging
Ja