Huawei koolstofvezel hoesje
Huawei koolstofvezel hoesje Huawei koolstofvezel hoesje zijwaarts

Huawei koolstofvezel hoesje

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Bescherm uw Huawei Smartphone met de Online winkel iServices Koolstofvezel Cover. Bezoek ons ​​en ontdek al onze hoesjes voor je Huawei.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de Carbon Fiber Case voor Huawei

Als u uw Huawei wilt beschermen, presenteren wij de Carbon Fiber Cover, een essentieel gadget om uw smartphone optimaal te gebruiken.

Bied uw Huawei de beste beveiliging met een Carbon Fiber hoes verkrijgbaar bij iServices. Deze case is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een elegante stijl en bescherming tegen stoten, krassen of gewone dagelijkse stoten.

Overige details van de Carbon Fiber Case voor Huawei

Hoezen van koolstofvezel staan ​​synoniem voor duurzaamheid, waardoor dit accessoire de perfecte optie is voor bescherming en een elegant ontwerp. Gebaseerd op de elegante textuur, geeft dit mobiele telefoonhoesje uw toestel: comfort, moderniteit en verfijning.

Rekening houdend met het antislipoppervlak van deze hoes, zult u waardevolle hulp hebben bij het voorkomen van accidentele valpartijen of dagelijkse schokken. Bovendien is deze koolstofvezel cover met grote precisie ontworpen om ervoor te zorgen dat alle knoppen, camera's en oplaadpoorten altijd toegankelijk zijn.

Licht en dun, dit Huawei-hoesje voegt geen onnodig volume toe aan uw smartphone, zodat deze zijn oorspronkelijke esthetiek en formaat behoudt. Koop de Carbon Fiber Cover voor uw Huawei bij iServices en garandeer bescherming zonder stijl en comfort op te geven bij het dagelijks gebruik van deze smartphone.

Bezoek nu de iServices Online Store en ontdek onze selectie hoezen en schermbeschermers die uw Huawei de beste bescherming bieden en tegelijkertijd stijl toevoegen. Ons doel is om de levensduur van uw Huawei te helpen beschermen en verlengen.

IS294004

Datasheet

Materiaal
Carbonvezel
Soort bescherming
Naast en achter
Buizen
Dat is niet zo
Rugsteun
Dat is niet zo
Je bent misschien ook geïnteresseerd in