Slim hoesje Huawei - Online winkel iServices®

Slim hoesje Huawei

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Bescherm uw Huawei met de Slim Cover verkrijgbaar bij Online winkel iServices. Ontdek onze Huawei Covers en kies jouw favoriet.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de Slim hoesje Huawei

Wanneer u de Huawei Slim hoesje bij iServices koopt, beschermt u uw Smartphone tegen eventuele schade. Gemaakt met kwaliteitsmateriaal dat het een unieke stijl en design geeft. Dit telefoonhoesje past perfect bij uw Huawei en past zich precies aan om maximaal comfort te garanderen. Dankzij de minimale dikte behoudt Huawei zijn oorspronkelijke uiterlijk, zonder zijn gebruikelijke stijl te verliezen door ongewenst volume of gewicht.

Deze Huawei hoesje garandeert bovendien een grote weerstand tegen krassen en schokken en beschermt uw smartphone ook tegen ongelukken zoals vallen. Het gladde, antislipoppervlak van dit accessoire zorgt voor een prettige maar ook veilige aanraking, zodat de mobiele telefoon niet uit uw handen of oppervlakken met enige helling valt.

Andere details over de Slim hoesje Huawei

Praten over de Huawei Slim hoesje is praten over een hoes die bescherming, comfort, maar ook functionaliteit toevoegt, omdat deze volledige toegang biedt tot onder meer de volumeknoppen, oplaadpoorten en aan/uit-knop. Hierdoor hoef je dit hoesje niet af te doen om je mobiele telefoon op te laden. De precieze snit van deze hoes rond de camera's zorgt er op zijn beurt voor dat de kwaliteit van foto's en video's niet wordt beïnvloed.

Zoals u kunt zien, is de Slim hoesje voor uw Huawei de ideale keuze voor mensen die de levensduur van hun apparaat willen verlengen en tegelijkertijd stijl willen toevoegen die past bij hun dagelijks leven.

Bezoek nu iServices en leer meer over alle Huawei hoesjes beschikbaar. Zowel in onze Online Store als in een van onze fysieke winkels vindt u een enorme selectie die zeker aan uw wensen zal voldoen.

Profiteer en ontdek onze selectie van Hoezen en Schermbeschermers die uw smartphone beschermen en tegelijkertijd stijl en functionaliteit toevoegen.

IS293816

Datasheet

Kleur
Zwart
Materiaal
Polycarbonaten
Soort bescherming
Naast en achter
Transparantie
Dat is niet zo
Buizen
Dat is niet zo
Rugsteun
Dat is niet zo
Je bent misschien ook geïnteresseerd in