Hoesje Samsung in Leer - Online winkel iServices

Hoesje Samsung in Leer

€ 24,95
Inclusief belasting
Kleur
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Leer Hoesje voor uw Samsung Smartphone bij iServices. Kies een van onze Samsung telefoon hoesjes en bescherm uw toestel.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Bekijk de Hoesje Samsung in Leer

Wij presenteren de Hoesje Samsung in Leer, verkrijgbaar bij iServices. Dit is het ideale accessoire voor wie op zoek is naar bescherming, maar ook functionaliteit en stijl voor hun Samsung Smartphone. Deze hoes is gemaakt met materialen van hoge kwaliteit en garandeert een ongelooflijke gebruikerservaring in combinatie met een verfijnd en tijdloos ontwerp, perfect voor veeleisende gebruikers.

Deze hoes past perfect bij uw telefoon en zorgt voor een perfecte en veilige pasvorm zonder enig aspect van het ontwerp in gevaar te brengen. We vestigen uw aandacht op het feit dat de randen iets verhoogd zijn om beter bij het scherm, maar ook bij de camera's, te passen. Verbeter uw gebruikerservaring met deze Leather Cover en bescherm uw apparatuur op de best mogelijke manier tegen krassen, vallen en schokken.

Waar kun je Samsung telefoon hoesjes kopen?

Verken de iServices Online Store of een van onze winkels bij u in de buurt, en ontdek onze selectie van Samsung hoesjes. Voeg bescherming toe met een hoesje en verleng de levensduur van je telefoon.

Naast bescherming garandeert de leren hoes een zeer prettige en functionele ervaring. Gezien je toegang hebt tot alle functies zoals de zijknoppen, de oplaadpoorten of de microfoon. Zo hoef je het hoesje niet af te doen om optimaal gebruik te maken van je Samsung Smartphone. Duurzaamheid is een ander detail waarmee rekening moet worden gehouden bij deze Samsung Cover. Dit accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voegt elegantie toe, maar ook een exclusieve en persoonlijke uitstraling. Kies uw favoriete kleur uit de vele beschikbare kleuren en houd er rekening mee dat deze hoes in elke omgeving past. Of het nu professioneel of casual is, dit accessoire zal, naast bescherming, een perfecte aanvulling zijn op uw stijl.

Verspil geen tijd meer en kom onze uitgebreide collectie Hoezen en Schermbeschermers die zeker aan uw behoeften voldoen.

IS316430