• Oordopje Bedrade iS - Online winkel iServices®
  • Oordopje Bedrade iS - Online winkel iServices®
Oordopje Bedrade iS - Online winkel iServices®
Oordopje Bedrade iS - Online winkel iServices®

Oordopje Bedrade iS

€ 14,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

De Oordopje Bedrade iS ze bieden hoogwaardige geluidskwaliteit, gemakkelijke oproep- en volumecontrole, en het gemak en de praktijk om overal naar muziek te luisteren.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek Oordopje Bedrade iS

Geniet altijd van het beste geluid met Oordopje Bedrade iS, verkrijgbaar bij iServices. Geniet van het maximale vermogen van 8 mW en geniet van je favoriete muziek met het beste gemak dankzij de kabel van 1,2 m.

Uitgerust met een microfoon, zal dit accessoire uw leven gemakkelijker maken bij het beantwoorden van oproepen, zonder dat u uw mobiele telefoon uit uw zak hoeft te halen, maar ook tijdens videogesprekken. Daarnaast heeft het ook knoppen waarmee de volumeregeling het op de beste manier kan aanpassen en beheren om correcte communicatie te garanderen. Zoals je kunt zien, zijn hier enkele hoofdtelefoons die alles hebben om je draagervaring te verbeteren. Eenvoudig, praktisch en zonder onderbrekingen, zo worden deze telefoons gekenmerkt.

Een ander detail waarmee u rekening moet houden is de volume- en oproepbediening rechtstreeks via de geïntegreerde knoppen, zonder dat u uw apparaat uit uw zak hoeft te halen. Met een frequentiebereik van 20 Hz – 20 kHz zijn ze de perfecte oplossing om overal naar je muziek te luisteren zonder je zorgen te hoeven maken over de batterij van je hoofdtelefoon.

Andere details van de Oordopje Bedrade iS

In de iServices Online Store zijn twee versies van deze hoofdtelefoon beschikbaar. We hebben het over de versie met Lightning-aansluiting en de versie met Type-C-aansluiting. Welke keuze je ook maakt, deze hoofdtelefoon is compatibel met onder andere een groot aantal smartphones, tablets, computers. Zonder merkbeperkingen zijn ze compatibel met onder meer Apple, Samsung, Xiaomi, Huwaei en TLC-apparaten.

Verspil geen tijd meer en verken iServices, waar u een grote verscheidenheid aan hoofdtelefoons en oordopjes die zeker aan uw werkelijke behoeften voldoen. Kies voor iServices, waar u deze oortelefoons kunt vinden die een minimalistisch en ergonomisch ontwerp combineren met functionaliteit. Dit alles om u de beste gebruikerservaring te bieden, maar ook comfort, zelfs bij langdurig gebruik.

Koop in onze online winkel en verbeter uw geluidservaring met een praktisch en zeer betrouwbaar accessoire. Maak ook van de gelegenheid gebruik om onze selectie van hoofdtelefoons en luidsprekers die uw leven zeker zullen verbeteren.

IS306554

Datasheet

Kleur
Wit
Kabellengte
1,2 m
Frequentiebereik
20 Hz tot en met 20 kHz
Types koptelefoons
Stereo
Maximaal vermogen
8mW