• Bluetooth-headsets met scherm - iServices® Online Store
  • Bluetooth-headsets met scherm - iServices® Online Store
  • Bluetooth-headsets met scherm - iServices® Online Store
Bluetooth-headsets met scherm - iServices® Online Store
Bluetooth-headsets met scherm - iServices® Online Store

Bluetooth-koptelefoon met scherm

€ 59,95
Inclusief belasting
Aantal
Niet op voorraad
Brevemente Disponível

Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Bluetooth-headset met geluidsverwijdering en touchscreen bij iServices. Deze koptelefoon is verkrijgbaar in zwart en wit.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de Bluetooth-headset met scherm

Wanneer u de iServices Online Shop bezoekt, vindt u de Bluetooth-headset met geluidsverwijdering (ANC) en kleuren touchscreen. Deze hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking zorgen ervoor dat je je muziek kunt beluisteren of gesprekken kunt voeren zonder storing. Het geluidsverwijderingspercentage van dit hoofdtelefoon is ongeveer 99%.

Bereid je voor op een compleet geluidservaring met deze Bluetooth-koptelefoon. Laat je meeslepen door 360 graden stereo surround sound dat lijkt op een bioscoop of theater. Het scherm dat je in de doos van deze koptelefoons vindt is een kleuren LCD. Met dit slimme, handige touchscreen kun je elke functie van deze Bluetooth-hoofdtelefoon besturen.

Dankzij de lange levensduur van de batterij kunt u genieten van muziek, favoriete podcasts en telefoongesprekken zonder zich zorgen te maken over de tijd. We hebben het over een draadloze koptelefoon die vier keer langer meegaat dan de gemiddelde koptelefoon op de markt. Luister waar en wanneer je wilt. Deze hoofdtelefoons laden snel en via de doos, waar je een USB-C-poort vindt.

Bluetooth-koptelefoons met scherm en geluidsverwijdering hebben een comfortabel en ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele en stabiele inrichting. Het zijn kleine structuren die als vleugels lijken, maar klein zijn en zacht zijn om aan te raken en in je oren te plaatsen.

Hoe verbind ik Bluetooth-koptelefoons met mijn telefoon?

Deze draadloze koptelefoon verbindt zich snel en gemakkelijk met elke mobiele telefoon, laptop, tablet of televisie. Om dat te doen, open je de doos en verbind je de Bluetooth van de apparatuur waarmee je verbinding wilt maken. Klik vervolgens op de naam van het Bluetooth-apparaat dat u wilt aansluiten. Volg de andere instructies op het scherm en je bent klaar om deze koptelefoon te gebruiken.

Als je het over een scherm hebt, kan je hiermee verschillende functies bedienen. We benadrukken de controle van de schermhelderheid, de taal, het vinden van de koptelefoon, het volume of de wekker. Niet te vergeten de mogelijkheid om je koptelefoon te vinden in geval van verlies en geluidscontrole, onder andere nuttige functies. Deze bluetooth-koptelefoons zijn verkrijgbaar in de iServices Online Shop in zwart en wit.

Kortom, deze geluidsverwijderende Bluetooth-koptelefoons met een kleuren touchscreen bieden een geweldige gebruikerservaring. Zoals het opnemen van geluid, het controleren van geluidsverwijdering en andere functies die een verschil maken in het dagelijks gebruik. De lange levensduur van de batterij maakt deze koptelefoon de perfecte keuze om naar je favoriete muziek en podcasts te luisteren of telefoongesprekken te voeren.

Zie de selectie van met een gewicht van niet meer dan 10 kg beschikbaar in de iServices Onlinewinkel.

IS302921

Datasheet

Kleur
Wit
Connectiviteit
Bluetooth echt draadloos
Kabellengte
n/a
Autonomie
6 uur (pods), 30 uur (box)
Volumeregeling
Ja
Oproepcontrole
Ja
Compatibiliteit met virtuele assistent
Ja