Torus Earpods - iServices online winkel

Earpods Torus

€ 29,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop Torus Earpods in de iServices Online Store.Bluetooth-hoofdtelefoon die kleur, lichtheid en een innovatief ontwerp combineert met kwaliteitsgeluid.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de Torus Earpods van iServices

Als je op zoek bent naar hoogwaardige, betrouwbare koptelefoons, weet dan dat je bij iServices de beste Earpods op de markt vindt.

Kleur, lichtheid, goed geluid en een innovatief ontwerp zijn enkele unieke kenmerken die deze Earpods Tours hebben. Kies voor de oplossing van iServices om naar je favoriete muziek en podcasts te luisteren. Ze zijn perfect voor telefoongesprekken met je iPhone.

De Torus Earpods van iServices worden geleverd met een siliconen behuizing, waar je de koptelefoons kunt opslaan en opladen dankzij de USB-C-poort en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, wit, blauw en paars.

Hoe verbind ik Bluetooth-koptelefoons?

Om deze koptelefoons aan je iPhone te koppelen, haal je ze gewoon uit de doos. Daarna zet je je Bluetooth aan en zoek naariS TorusPods” om te koppelen.

Het gebruik van deze Torus Earpods is heel eenvoudig en intuïtief. Om aan te schakelen, haal je gewoon uit de doos en als er geen koppeling is, schakelen de koptelefoons na drie minuten uit. Elk hoofdtelefoon heeft een aanraakpaneel waarmee u bijvoorbeeld kunt bepalen welke muziek u hoort. Tik drie keer op een van de panelen om terug te gaan naar de vorige band en twee keer op de volgende band.

Met één tik beantwoordt u een telefoontje en met twee kunt u hetzelfde beëindigen. Als je er twee seconden op drukt, wordt elke oproep afgewezen. Om Siri te activeren, druk je twee seconden op elk paneel.

In onze winkel vind je de beste opties van Hoofdtelefoons en spieren om je dagen op te vrolijken. Op iServices vindt u de beste selectie van Hoofdtelefoon en oortelefoon met de beste geluidskwaliteit voor je gesprekken en luister naar je favoriete muziek en podcasts.

IS303669

Datasheet

Batterij
300 mAh
Connectiviteit
Bluetooth
Materiaal
Silicium