• Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max
  • Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max com ring holder
  • Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max com tripé
Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max
Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max
Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max com ring holder Capa Anti-Choque iPhone 12 Pro e 12 Pro Max com tripé

IPhone schokwerende hoes

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Ontmoet de iPhone Shockproof cover van iServices, de alleswerkelijk beschermende oplossing!

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de schokbescherming voor iPhone

We presenteren iServices' iPhone Shockproofing. Neem je mobiele telefoon overal mee en test het met je dagelijkse eisen. Dit is een levensduur hoes voor iPhone, ontworpen in zeer sterk siliconen, met een harnas dat extra bescherming biedt.

Deze iPhone-hoes is zeer robuust en bevat ook een achterste ondersteuningssysteem, zodat u uw smartphone comfortabel horizontaal kunt ondersteunen om uw favoriete inhoud te bekijken. Of het nu films zijn, series, of voor een videoconferentie zonder dat je hem hoeft vast te houden.

Andere details over de iPhone-schokverhouding

Laten we nu het achterkledingstuk bespreken dat een steunring bevat om elke vorm van val of onverwachte schok te voorkomen. Er is ook een ingebouwde magneet, die een volledig veilige bevestiging mogelijk maakt, zelfs op magnetische oppervlakken. Bovendien kan de steunring als extra steun worden gebruikt. Op deze manier heb je toegang tot een groter gemak om selfies te maken, video-oproepen te maken of gewoon je smartphone met meer comfort te gebruiken.

Op iServices vind je deze hoes voor iPhone die het voordeel heeft om compatibel te zijn met verschillende modellen van de iPhone Apple. Dat is het . We hebben het over compatibiliteit van de iPhone 7 tot de iPhone 12 Pro Max, onder andere. Deze behuizing is de perfecte optie voor wie maximale bescherming wil hebben zonder afbreuk te doen aan de stijl en functionaliteit van de apparatuur.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze iPhone-schokdekking gemakkelijk in en uit kan worden gezet, wat zorgt voor een geweldige gebruikerservaring. Kom naar de online winkel van iServices, waar u de beste aanbiedingen van Bedekkingen en films. Dat is het . Kies voor IPhone hoesjes dit is een van de belangrijkste aspecten van iServices.

*Deze hoesjes voor iPhone 7 Plus en 8 Plus kunnen enigszins verschillen in afbeelding hebben.

IS200944

Datasheet

Kleur
Zwart
Soort bescherming
Versterkte zijkant en achterkant
Transparantie
Dat is niet zo
Buizen
Dat is niet zo
Rugsteun
Ja