• Geïntegreerde apparatuur voor het vervaardigen van elektrische apparatuur
  • Geïntegreerde apparatuur voor het vervaardigen van elektrische apparatuur
Geïntegreerde apparatuur voor het vervaardigen van elektrische apparatuur
Geïntegreerde apparatuur voor het vervaardigen van elektrische apparatuur

IPhone hoes van koolstofvezel

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

IServices heeft een nieuwe generatie bescherming voor je telefoon met de Carbon Fiber iPhone Hoes. Bestel nu de jouwe!

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de iPhone Carbon Fiber Cover

Geef uw smartphone maximale bescherming met de robuuste Carbon Fiber iPhone Hoes van iServices. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige afwerking met een aangename aanraking kunnen deze vezelkappen elke impact op uw mobiele telefoon minimaliseren, van vallen tot kleine schokken.

De iServices koolstofvezel hoesjes zijn de perfecte keuze voor je iPhone. Als u op zoek bent naar unieke en geavanceerde beveiliging voor uw Apple, dat vind je in onze online winkel. Koolstofvezel is een robuust, maar sterk en licht materiaal. Dit alles om u een unieke gebruikerservaring te bieden met een hoes die een moderne en zeer elegante afwerking heeft.

Bescherm uw iPhone tegen krasjes, schrammen en andere schade. De koolstofvezel is waterdicht, waardoor de telefoon altijd goed werkt. Zelfs in complexe scenario's. Deze hoesjes passen perfect op je iPhone, waardoor alle deuren en knoppen toegankelijk zijn. Met deze koolstofvezelcoating die je bij iServices vindt, is je iPhone beschermd en stijlvol. De koolstofvezel iPhone hoesjes van iServices zijn de juiste keuze voor wie stijl en bescherming wil combineren.

Waar kun je iPhone hoesjes kopen?

Bij iServices vind je de beste IPhone hoesjes van de markt. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en kleuren, zodat je bescherming, bruikbaarheid en stijl combineert met je smartphone Apple. Dat is het . Ontdek de Carbon Fiber Coating van iServices die compatibel is met iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 en iPhone 15 en de nieuwste - de iPhone 16 van Apple.

Geniet ervan en bekijk in de iServices Onlinewinkel ons uitgebreide assortiment Bedekkingen en films die aan hun echte behoeften en smaak voldoen. Ons doel is om uw apparatuur te beschermen en de levensduur te verlengen.

IS229693

Datasheet

Kleur
Zwart en grijs
Materiaal
Carbonvezel
Soort bescherming
Naast en achter
Transparantie
Dat is niet zo
Buizen
Dat is niet zo
Rugsteun
Dat is niet zo