• MagSafe - Online winkel iServices®
  • Capa Transparente MagSafe
  • MagSafe - Online winkel iServices®
MagSafe - Online winkel iServices®
MagSafe - Online winkel iServices®
Capa Transparente MagSafe

MagSafe transparante laag

€ 14,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

De transparante MagSafe-laag van iServices biedt je iPhone uitstekende bescherming en stijl zonder het gebruik van de magnetische technologie van de iPhone in gevaar te brengen Apple.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met MagSafe Transparent Coating

De iServices MagSafe Transparent Coatings bieden een uitstekende bescherming voor uw apparaat zonder het gebruik van de Apple. Dat is het . Draag magnetische portemonnees, laadborden en meer terwijl je deze mantel gebruikt.

Deze iPhone-hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en duurzaamheid garanderen en tegelijkertijd je smartphone beschermen Apple tegen elke vorm van val, risico of impact die in het dagelijks leven voorkomen.

Bovendien biedt deze MagSafe Transparent Coating robuuste bescherming voor je telefoon, terwijl het stijl toevoegt dankzij het elegante en verfijnde ontwerp. Door zijn transparantie zal het de kleur en afwerking van je iPhone nog meer benadrukken. De speciale bekleding zorgt ervoor dat je niet in gevaar raakt en dat je geel wordt, waardoor je hoes en je telefoon altijd schoon blijven.

Op zijn beurt maakt de MagSafe-technologie waarmee deze hoes is geïntegreerd, dit accessoire erg handig om je iPhone snel en draadloos op te laden. De magneten zijn perfect uitgelijnd zodat uw apparatuur snel en efficiënt kan worden opgeladen. Zoals u ziet, maakt deze doorzichtige hoes uw leven gemakkelijker en geeft uw smartphone stijl en bescherming.

Waar koop ik iPhone hoesjes?

Ga naar de online winkel van iServices, waar u vanaf iPhone 12 tot en met iPhone 15 Pro Max niet te vergeten de nieuwste iPhone 16. Of u nu uw huidige model wilt upgraden of beschermen, deze iPhone Cover is perfect voor u. Wed op de combinatie van stijl, functionaliteit en bescherming voor je telefoon met de MagSafe Transparent Covers die je bij iServices vindt.

Geniet van onze selectie van IPhone hoesjes die aan hun behoeften en smaak voldoen. Voel je ook vrij om kennis te maken met het brede scala aan iServices oplossingen voor Bedekkingen en films voor uw uitrusting.

IS202399

Datasheet

Materiaal
TPU
Soort bescherming
Naast en achter
Transparantie
Ja
Buizen
Dat is niet zo
Rugsteun
Dat is niet zo