• Waterdichte hoes - iServices® online winkel
  • Waterdichte hoes - iServices® online winkel
  • Waterdichte hoes - iServices® online winkel
Waterdichte hoes - iServices® online winkel
Waterdichte hoes - iServices® online winkel

Waterdichte laag

€ 19,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!

De waterdichte hoes is het ideale accessoire voor wie op zoek is naar effectieve bescherming tegen vloeistofbeschadiging op zijn smartphone.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de waterdichte laag

Vind deze waterdichte laag bij iServices en verhoog de bescherming en veiligheid van je smartphone tijdens al je avonturen! Deze IPX8-gecertificeerde behuizing garandeert volledige waterdichtheid, waardoor uw telefoon bestand is tegen duiken in zee, zwembaden of andere wateromgevingen, zonder het risico op schade.

Uw mobiele telefoon kan in zee of in een zwembad vallen zonder contact met het water te hebben, dankzij het IPX8-certificaat en het drie-factor afsluitingssysteem:

1 - Sluit je smartphone in de TPU-hoes met de zip locker;

2 - Buig de hoes en sluit de ABS-bescherming;

3 - Glij de punt van de ABS op de steun met een verstelbare touw.

Het verstelbare touw van elastisch katoen zorgt ervoor dat je je smartphone veiliger kunt dragen, zodat je het om je nek kunt dragen en onverwachte vallen kunt voorkomen. Bovendien stelt de buigsame TPU-laag je in staat om je smartphone te blijven gebruiken, zelfs in de hoes, omdat het je aanraking op het scherm blijft herkennen.

Beschikbaar voor apparatuur tot 7 inch scherm.

Andere details van de iServices waterdichte laag

Deze smartphone hoes is voorzien van een verstelbare touw van elastisch katoen, die om de nek kan worden gedragen. Dit alles voor maximaal comfort en veiligheid tegen val en onverwachte schokken. Dit zorgt ervoor dat je iPhone altijd toegankelijk is en tegelijkertijd veilig blijft.

Gemaakt van buigzaam TPU, beschermt deze iPhone-hoes niet alleen je apparaat, maar stelt je ook in staat om het te blijven gebruiken met alle functies die je smartphone heeft. De film, die aanraakgevoelig is, zorgt voor een normaal en volledig gebruik van het scherm. Op deze manier heeft u makkelijker toegang tot uw applicaties en meldingen en kunt u ongehinderd bellen.

Deze waterdichte laag is beschikbaar via iServices voor smartphones met schermen tot 7 inch. Het is een hoes die compatibel is met een breed scala aan mobiele telefoons, inclusief iPhones. Bekijk ook in onze online winkel onze selectie van Bedekkingen en films, waar u de beste oplossing voor uw behoeften en smaak vindt. In iServices ontdek je nog de beste IPhone hoesjes van de markt. Kies nu die van jou.

IS252905

Datasheet

Kleur
Zwart; Wit
Materiaal
TPU
Soort bescherming
Alomvattende bescherming
Transparantie
Ja