• MagSafe Kleur Transparent Coating - iServices®
  • MagSafe Kleur Transparent Coating - iServices®
MagSafe Kleur Transparent Coating - iServices®
MagSafe Kleur Transparent Coating - iServices®

Doorzichtige laag MagSafe Kleur

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

IServices introduceert de MagSafe Color Transparent Coating is de perfecte optie voor wie op zoek is naar een iPhone Coating.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de kleurrijke MagSafe Transparent Coating

Ga naar de online winkel van iServices, waar je de kleurrijke MagSafe Transparent Coating vindt die perfect is voor je iPhone. Deze iPhone Cover is verkrijgbaar in zwarte, groene, roze, blauwe en gele kleuren en heeft ingebouwde magneten die perfect aansluiten op je telefoon. Dit alles zorgt voor snel opladen zonder MagSafe- of Qi-opladers.

Eenvoudig en gemakkelijk IPhone hoesjes ze passen zich perfect aan in hun dagelijkse leven. Kies uw favoriet en voeg stijl en smaak toe aan uw smartphone. Deze iPhone-hoes met MagSafe is compatibel met verschillende modellen van de Apple, sinds de iPhone 12 tot en met iPhone 15 Pro Max, Niet te vergeten de nieuwe iPhone 16.

Waar kun je iPhone hoesjes kopen?

Bij iServices vind je de perfecte iPhone Cover voor jou. Licht, fijn en gemakkelijk te dragen, dit accessoire beschermt je iPhone en maakt het tegelijkertijd opvallender.

Deze kleurrijke MagSafe Transparent Coating is gemaakt van flexibele materialen en past perfect aan de knoppen voor goed gebruik. De oppervlakte van deze laag is beschermd door een inslagbestendige bekleding, zowel van binnen als van buiten. De ingebouwde magneten passen perfect bij de iPhone, waardoor het sneller draadloos kan worden opgeladen. Kortom, je hoeft de iPhone-hoes niet uit te trekken en mag geen MagSafe- of Qi-laders gebruiken.

Zoals met alle hoesjes is deze tijdens het hele creatieproces aan verschillende tests onderworpen. Dit alles om je iPhone een geweldige stijl te geven en tegelijkertijd te beschermen tegen vallen en risico's. Vertrouw op de MagSafe Color Transparent Coating die je bij iServices vindt. Kies je favoriete kleur.

In de iServices-Onlinewinkel vindt u een breed assortiment Bedekkingen en films die aan hun voorkeuren en behoeften voldoen.

IS295131

Datasheet

Materiaal
TPU