• MagSafe - Online winkel iServices®
  • MagSafe - Online winkel iServices®
  • MagSafe - Online winkel iServices®
  • MagSafe - Online winkel iServices®
  • MagSafe - Online winkel iServices®
  • MagSafe - Online winkel iServices®
  • MagSafe - Online winkel iServices®
MagSafe - Online winkel iServices®
MagSafe - Online winkel iServices®

Magsafe cork

€ 19,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de MagSafe Cork Cover en bescherm je iPhone stijlvol en milieuvriendelijk. De perfecte combinatie van duurzaamheid en bescherming!

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de MagSafe Cork Case

Ontdek de Cork Case voor iPhone, de perfecte keuze voor wie op zoek is naar bescherming, stijl en duurzaamheid. Gemaakt van natuurkurk, bij iServices heb je dit hoesje dat perfect is om je iPhone te beschermen. We herinneren u eraan dat kurk een lichtgewicht, zeer resistent en biologisch afbreekbaar materiaal is dat een uitstekende gebruikerservaring biedt.

Het slanke en elegante ontwerp van deze MagSafe-kurkhoes is een van de belangrijkste punten van dit accessoire. Daarbij komt nog het feit dat het perfect bij je iPhone past om je een comfortabel gevoel bij aanraking en een veilige grip te geven. Bovendien behoudt het volledige compatibiliteit met MagSafe-technologie, waardoor het gebruik van magnetische accessoires zoals draadloze opladers, autohouders en portemonnees mogelijk is, zonder dat de hoes hoeft te worden verwijderd. De overgang tussen accessoires is eenvoudig en praktisch en zorgt voor gemak in uw dagelijks leven.

In de iServices Online Store vindt u deze Cork Case die beschikbaar is voor verschillende iPhone-modellen. Naast bescherming tegen krassen, vallen of stoten hebben we het over een hoes die uniek is. Met andere woorden, er is een model net als het andere, omdat het natuurlijke patroon van kurk het een uniek en persoonlijk tintje geeft. Het is daarom het ideale accessoire voor diegenen die voor hun iPhone willen zorgen en de levensduur ervan willen verlengen en tegelijkertijd de planeet willen helpen.

Deze kurken hoes is compatibel van het iPhone 12-model tot de iPhone 15 Pro Max, en niet te vergeten het nieuwste model in Apple - de iPhone 16.

Waarom zou je kiezen voor een Cork Cover?

In de iServices Online Store vindt u een MagSafe Cork Case voor iPhone die u een unieke gebruikerservaring biedt en tegelijkertijd uw apparatuur op een duurzame manier beschermt. Houd er ook rekening mee dat door voor dit iPhone-hoesje te kiezen, u kiest voor een product dat is gebaseerd op de volgende principes:

  1. Duurzaam materiaal: de hoes is gemaakt van kurk, een hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstof.
  2. Exclusief ontwerp: elke hoes heeft een uniek patroon, dankzij de natuurlijke textuur van kurk.
  3. Superieure bescherming: biedt bescherming tegen vallen en krassen.
  4. Licht en dun: Ultralicht en dun ontwerp dat geen bulk toevoegt aan de iPhone, wat zorgt voor comfort bij dagelijks gebruik.
  5. Pleasant Touch: zachte textuur en comfortabel om aan te raken, voor een uitstekende gebruikerservaring.
  6. Nauwkeurige uitsparingen: gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en camera's, zonder dat het deksel hoeft te worden verwijderd.

Koop nu en ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid en bescherming voor je iPhone. Voeg een vleugje elegantie en verantwoordelijkheid voor het milieu toe aan uw apparaat met iPhone-hoesjes van iServices! Profiteer en maak ook kennis met het brede scala aan covers en films die beschikbaar zijn in de iServices Online Store en die zich aanpassen aan uw dagelijks leven en uw levensstijl.

IS296060

Datasheet

Materiaal
Cork