Hoes voor iPad 11" - iServices® Online Store

IPad 11" zak"

€ 24,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de EVA-tas voor iPad 11". Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de iPad 11-tas"

Als u op zoek bent naar bescherming en praktijk voor uw 11-inch iPad, is de zak van EVA-materiaal de ideale keuze. Dit accessoire combineert stijl, duurzaamheid en veiligheid en biedt verschillende voordelen voor mensen die de iPad vaak moeten dragen.

EVA-hard materiaal: De zak is gemaakt van EVA, een synthetisch materiaal dat bekend staat om zijn lichtheid en duurzaamheid. Het is flexibel, maar tegelijkertijd robuust en biedt uitstekende bescherming tegen botsingen en vallen.

Compact en licht: Met een elegant en minimalistisch ontwerp is de tas licht en gemakkelijk te dragen. Het is speciaal ontworpen voor 11-inch iPads, zodat het perfect past en het apparaat niet los zit in de tas.

Inwendige stoel: De binnenkant van de tas is zorgvuldig gepoleerd, waardoor het iPad-scherm beschermd wordt tegen schrammen en schade door scherpe voorwerpen. Deze extra bescherming is essentieel om het apparaat in perfecte staat te houden.

Hoogwaardige sluiting: De zak is voorzien van een stevige rits die zorgt voor een soepele opening en sluiting. Dit detail helpt de iPad tegen stof en vuil te beschermen, waardoor hij altijd schoon en veilig blijft.

Aanvullende compartimenten: Naast de hoofdruimte voor de iPad, bevat de tas extra compartimenten om kabels, chargers, EarPods en zelfs de IPad pen, waardoor alle toebehoren gemakkelijker in één plaats kunnen worden vervoerd.

IS307070

Datasheet

Materiaal
Acetylvinylfoam (EVA)