iServices Dunne MacBook Hoes met magnetische sluiting
iServices Dunne MacBook Hoes met magnetische sluiting iServices leren MacBook-tas

Leer MacBook tas

€ 44,95
Inclusief belasting
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Macbook leather bag bij iServices. Je hebt je laptop Apple beschermd met deze cover voor Macbook verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de MacBook leersak van iServices

In de online winkel van iServices vind je de perfecte tas die stijl en bescherming combineert met je MacBook. Deze oplossing is nuttig en praktisch in elke situatie en is beschikbaar voor verschillende modellen: MacBook Air 13, MacBook Air 15, MacBook Pro 13, MacBook Pro 15 en MacBook Pro 16. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm bij de uitrusting. Het is licht en elegant, je kunt je computer overal mee naartoe nemen. Wat het bouwmateriaal betreft, is het duurzaam en waterdicht en biedt bescherming tegen risico's, vallen of schokken.

Door te kiezen voor de iServices Macbook leersak kiest u voor een product dat u niet alleen beschermt tegen schrammen, stof of schokken, maar ook stijl geeft aan uw dagelijkse leven. De iServices laptop bekleding is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat uw laptop beschermd is.

Deze hoes voor de MacBook is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor het een zachte aanraking en een verfijnd uiterlijk biedt. En het verstelbare ontwerp van de magnetische sluiter zorgt ervoor dat uw Pro of Air perfect past zonder ongemakkelijke en onnodige volumes.

Waar kun je laptophoesjes kopen?

Bij iServices vind je de perfecte cover voor je MacBook, of het nu Pro of Air is en in verschillende maten. Dit is een PC-hoes die compatibel is met de 13, 15 en 16 inch modellen. Daarbij komt persoonlijke bescherming en de garantie dat de apparatuur veilig is in elke locatie of situatie.

Zoek niet verder, in de online winkel iServices vind je de tas die robuuste bescherming en een minimalistisch ontwerp combineert. De leren MacBook-tas van iServices is de ideale optie.

Bij iServices vind je de beste beveiligingszakken voor je Macbook Pro of Air en dat tegen betaalbare prijzen. Let op de grootte van je laptop en koop deze Macbook in leer. Neem de kans om iedereen te ontmoeten macbook-toestellen in de eerste plaats is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om de computer te gebruiken Apple.

IS302532

Datasheet

Kleur
Zwart