Online winkel iServices

Laptopzak

€ 24,95
Inclusief belasting
Model
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de laptopzak van iServices. Beschikbaar voor uw Macbook in zwarte, gele, blauwe en roze kleuren en in verschillende maten.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de laptopzak

Dit is de iServices Laptop Scholarship. Een perfecte oplossing voor wie zijn laptop overal veilig mee wil nemen.

Gemaakt van polyesterstof en met een zachte spons binnenkant, is deze tas perfect om uw laptop dagelijks mee te nemen. Of u nu in een professionele, academische of recreatieve omgeving bent, deze computertas zorgt voor veiligheid en duurzaamheid dankzij het sponsachtige materiaal.

De iServices laptoptas is ideaal voor computers of macbooks van 13 en 14 inch, maar ook voor de grotere 15 en 16 inch. Houd altijd elegantie, lichtheid bij de hand met deze tas die stijl en veiligheid biedt in elke situatie. Kies ook de kleur die het beste bij uw stijl past uit de beschikbare kleuren - blauw, zwart, geel en roze.

Zoals u ziet, vindt u bij iServices een tas die stijl, veiligheid en praktijk combineert voor uw dagelijkse gebruik. Of het nu gaat om werk, studie of plezier, met deze oplossing is het vervoer van je laptop altijd veilig.

Waar kun je computerzakjes kopen?

IServices is de juiste plek om de beste koffers en rugzakken voor de computer. Vervoer uw apparatuur veilig, comfortabel en stijlvol met deze opties die onze online winkel voor u heeft.

Deze iServices Macbook Bag staat voor veiligheid, stijl en praktijk. De zachte sponzen bekleding zorgt voor schokabsorptie en bescherming tegen regenwater, terwijl de stevige polyester buitenkant voor comfortabele bescherming tegen schokken en risico's zorgt.

Het lichtgewicht en comfortabele ontwerp zorgt ervoor dat het gemakkelijk te dragen is, in de hand of in een rugzak. Het is dus een optie die past bij uw professionele, academische of meer persoonlijke behoeften die een praktische oplossing nodig hebben om uw apparatuur te beschermen.

IS307148