SSD - Online winkel iServices

SSD

€ 139,95
Inclusief belasting
Capaciteit
Aantal
Niet op voorraad
Product is beschikbaar met verschillende opties

Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de SSD. Verbeter de snelheid van je computer met de SSD met grote opslagcapaciteit in iServices.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de SSD van iServices

Als u op zoek bent naar prestaties, snelheid en beveiliging om uw gegevens, documenten en belangrijke informatie op te slaan, is de SSD van iServices de ideale keuze.

Deze interne SSD is een efficiënte oplossing om de prestaties van uw computer te verbeteren dankzij het snelle opstarten dat resulteert in hoge snelheid bestandsoverdrachten. Dit alles in stilte en zonder uw apparatuur te verwarmen.

Of je nu een laptop of een desktop hebt, deze SSD zal de responstijden wereldwijd updaten op je systeem dat je gebruikt. Voor wie meer opslagcapaciteit nodig heeft, is deze draagbare SSD die je in de iServices Online Store vindt de beste optie. Dit is een SSD die compatibel is met elk computermodel. Makkelijk te installeren, het wordt gemakkelijk de optie voor wie draagbare SSD's nodig heeft.

Wat zijn SSD's?

Een SSD (Solid State Drives) is een accessoire die als belangrijkste functie informatie, bestanden en andere gegevens opslaat. In tegenstelling tot HDD's slaan SSD's gegevens op op flashgeheugenchips, wat resulteert in verschillende voordelen zoals hogere snelheid, efficiëntie en duurzaamheid. Daarom is iServices de ideale optie voor wie op zoek is naar een oplossing die het interne geheugen van de computer kan uitbreiden, maar ook de prestaties van de apparatuur kan verbeteren bij de verschillende taken en dagelijkse uitdagingen.

Als u met meerdere bestanden of grote hoeveelheden informatie werkt, is dit accessoire ideaal om veilig en snel te kunnen werken in omgevingen waar de eisen de norm zijn.

Met de SSD van iServices verleng je de levensduur van je laptop en heb je een superieure gebruikservaring. Als uw probleem opslagcapaciteit is, is deze SSD een betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke optie. Deze schijf is compatibel met Windows computers, maar ook met de Macbook. U vindt het in de iServices Online Shop en op macbook-accessoires.

MAC87323

Datasheet

Kleur
Zwart