Smartwatch iS - Online winkel iServices®

Smartwatch iS

€ 69,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de Smartwatch van iServices die via Bluetooth verbinding maakt met je telefoon. Het is een horloge dat compatibel is met iPhone en Android-smartphones.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontmoet de Smartwatch van iServices

In de iServices-winkels vindt u een smartwatch die zich kan aanpassen aan al uw behoeften en die 100% compatibel is met het iOS- en Android-systeem. Het is dus een horloge dat stijl en functionaliteit combineert. Trouwens, meer dan een smartwatch, we hebben het over een bijna persoonlijke assistent. Ontworpen om je leven te vergemakkelijken met directe toegang vanaf je pols tot data en informatie en nuttige applicaties.

Deze smartwatch heeft een grote keuze aan functies. We hebben het over het monitoren van lichamelijke activiteit, het volgen van slaap en hartslag, meldingen van telefoongesprekken en berichten en het controleren van muziek tot aan het beantwoorden van telefoongesprekken. Daarbij komt een langdurige batterij die ervoor zorgt dat alle functionaliteit optimaal wordt benut.

Het scherm is in hoge resolutie met een intuïtieve interface voor een geweldige gebruikerservaring. Bovendien is het compatibel met iPhone (iOS), maar ook met Android. Vind dit horloge bij iServices, verkrijgbaar in zwart en wit.

Hoe verbind ik mijn smartwatch met mijn telefoon?

Het koppelen van deze smartwatch aan je smartphone is heel eenvoudig. Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat Bluetooth op uw apparaat is ingeschakeld en dat uw smartwatch is aangesloten. Houd de aan/uitknop ingedrukt. Open de app en stel je profiel in. Vervolgens voegt u het apparaat toe. Vind de “iS Watch” op de lijst en voeg het toe. Binnen een paar seconden is je smartwatch gekoppeld aan je smartphone.

De smartwatches de iServices staan bekend om hun elegante en moderne design. Het wordt een stuk dat zich aanpast aan elk scenario, professioneel, sportief of plezierig.

Als u op zoek bent naar een smartwatch die technologie combineert met een verfijnd ontwerp, ga dan naar de iServices Online Shop en ontdek het model dat past bij uw behoeften. Het is de perfecte aanvulling op je levensstijl.

IS302907

Datasheet

Kleur
Zwart; Wit