• Zwart iPad Air TPU-hoesje
  • Zwarte iPad Air TPU-hoes met het deksel iets open
  • Achterkant van de zwarte iPad Air TPU-hoes
  • Achterkant van de zwarte iPad Air TPU-hoes in zijaanzicht
Zwart iPad Air TPU-hoesje
Zwart iPad Air TPU-hoesje
Zwart iPad Air TPU-hoesje Zwarte iPad Air TPU-hoes met het deksel iets open Achterkant van de zwarte iPad Air TPU-hoes Achterkant van de zwarte iPad Air TPU-hoes in zijaanzicht

IPad Air TPU hoes

€ 29,95
Inclusief belasting
Kleur
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop de iPad Air TPU-hoes van iServices en bescherm je Apple iPad van elke schok. Kies uw favoriete kleur voor uw tablet.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de iPad Air TPU-hoes

Bij iServices vind je de beste bescherming voor je tablet dankzij de iPad Air TPU-hoes. Kies je favoriete kleur en geef je iPad Air een beetje stijl.

De hoesjes voor iPad van iServices zijn zo veelzijdig dat je van apparatuur kunt wisselen en toch dezelfde hoesje kunt houden. Deze TPU-laag is ontworpen om alle operationele functies van uw iPad te hebben.

Vermeld dat de iPad Air TPU-hoes zich aanpast aan verschillende gebruikshoeken, zoals lezen, video's bekijken, schrijven of videogesprekken voeren. Zet de iPad Air automatisch aan als je hem opent en zet hem stil als je hem sluit. Het is een lichte, dunne hoes die je iPad Air volledig beschermt.

Deze huidlaag met een inwendige laag gemaakt van microfiber voor de iPad Air. Het heeft ook een elastiek om het voorblad vast te houden. Het kenmerkt zich door dun, licht en robuust te zijn zonder het eigen ontwerp van de tablet te verliezen. Met volledige toegang tot alle functies zoals de camera en/of knoppen.

Kortom, als u op zoek bent naar bescherming en stijl voor uw tablet Apple je hebt bij iServices de iPad Air TPU Cover als de perfecte oplossing voor je behoeften.

IS234055