Wandlader GaN - Online winkel iServices

Wandlader GaN

€ 49,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop een GaN Wall Charger bij iServices. Een 65W-charger met USB-C- en USB-A-invoer heeft ook een uitbreidbare kabel van ongeveer 50 cm.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Maak kennis met de GaN Wall Charger

In de iServices Online Shop vind je een wandlader die bereik, gemak en bruikbaarheid combineert. Omdat eenvoud en efficiëntie samen een plus zijn, bieden we een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar snel en veilig opladen voor hun apparatuur.

Deze GaN-charger heeft een compact maar ook veelzijdig ontwerp - dankzij de USB-C- en USB-A-poorten. Op deze manier kun je een laptop, smartphone of tablet snel opladen. Bovendien is deze wandlader voorzien van een verlengkabel van ongeveer 50 centimeter, waardoor de afstand een uitdaging is die gemakkelijk te overwinnen is.

Wandlader met verlengkabel: meer bereik en gemak

De GaN-wandoplader heeft tal van voordelen, zoals de bijbehorende verlengkabel. Dit is een pluspunt voor wie op zoek is naar een laadoplossing met meer flexibiliteit en bereik. Op deze manier kunt u uw apparaat overal comfortabel opladen zonder aan een muur aansluiting te zitten.

Een ander bijzonder detail is het LCD-scherm dat u vertelt met hoeveel volt u uw apparatuur oplaadt. En dat is niet alles Charging zodat je mobiele telefoon, tablet of computer altijd volledig opgeladen is.

Als je op zoek bent naar een Telefoonladers of een Computerlader, vindt u bij iServices de beste oplossing voor uw behoeften. Geniet ervan en bezoek de selectie van Powerbanks en chargers beschikbaar in onze online winkel.

Zoals je ziet, heeft iServices de GaN Wall Charger die de beste flexibiliteit en veelzijdigheid biedt voor je leven. Behalve de uitbreidbare kabel heeft het twee USB-C- en USB-A-poorten die u verschillende oplossingen bieden. Zoals meerdere apparaten tegelijk laden. Het heeft ook een LCD-scherm om u te laten zien welke volts er momenteel gebruikt worden. Bekijk de online winkel van iServices en leer meer over deze lading die je leven zal vergemakkelijken.

IS313217

Datasheet

Kleur
Zwart