GaN USB-C oplader - iServices online winkel

GaN USB-C oplader

€ 24,95
Inclusief belasting
Vermogen
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Koop een GaN usb-c oplader van iServices. Verkrijgbaar met USB-C, USB-poorten en in verschillende vermogens: 20W, 30W, 45W, 67W en 100W.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Bekijk de GaN usb-c oplader

In de iServices Online Store vindt u een Gan usb-c oplader die functionaliteit en efficiëntie combineert. Kies het vermogen en het aantal USB-poorten dat het beste bij uw behoeften past. Dit is de ideale oplossing voor wie zijn apparatuur veilig en snel wil opladen.

De GaN Charger heeft een minimalistisch design en kenmerkt zich doordat hij zeer functioneel is. En dat allemaal dankzij de verschillende USB-C- en USB-A-poorten die het mogelijk maken om een ​​Laptop, Smartphone of Tablet op te laden. Kies voor de iServices GaN usb-c lader, verkrijgbaar in verschillende vermogens: 20W, 30W, 45W, 67W en 100W. Deze oplader heeft ook een lampje waarmee u het opladen van uw apparatuur kunt controleren.

GaN-oplader van 20 W

De 20W-oplader heeft een USB-C-poort, maar ook bescherming tegen overspanning, kortsluiting, overbelasting of te hoge temperatuur.

GaN-oplader van 30 W

Laten we het nu hebben over de 30W-oplader, die ook een USB-C-poort heeft en bescherming biedt tegen overstroom, overspanning, onderspanning, kortsluiting, overbelasting of te hoge temperatuur.

GaN-oplader van 45 W

Deze 45W-oplader heeft twee uitgangen: USB-A en USB-C. Wat beveiliging betreft, hebben we het over bescherming tegen overmatige hitte, overbelasting, kortsluiting, onderspanning, overstroom en andere problemen of situaties die zich kunnen voordoen.

GaN-oplader van 67 W

De 67W-oplader heeft twee USB-C-poorten en één met USB-A. Net als de andere modellen beschikt deze oplader over verschillende beveiligingen. We hebben het over beveiligingen tegen onder andere te hoge temperaturen, overbelasting, kortsluiting en overstroom.

GaN-oplader van 100 W

De 100W-oplader heeft op zijn beurt 3 USB-C-poorten en één USB-A-poort. Als het om beveiligingen gaat, biedt dit accessoire bescherming tegen onder andere overmatige temperaturen, overbelasting, kortsluiting en overstroom.

Als u op zoek bent naar een oplader voor uw telefoonladders of een computeroplader, bij iServices vindt u de beste oplossing voor uw behoeften. Profiteer ervan en bezoek de selectie Powerbanks en chargers die beschikbaar zijn in onze online winkel.

IS315266

Datasheet

Kleur
Wit