Oplader Wand Compacte - iServices online winkel

Oplader Wand Compacte

€ 24,95
Inclusief belasting
Vermogen
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

Hier is de Oplader Wand Compacte met GaN-technologie van iServices. Het heeft snellaad-, USB- en USB-C-poorten. Kies het vermogen: 20W, 36W of 45W.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Ontdek de Oplader Wand Compacte

Introductie van de Oplader Wand Compacte met GaN-technologie verkrijgbaar bij iServices. Dit is de ideale oplossing voor wie zijn apparatuur op een efficiënte en veelzijdige manier wil opladen.

Dankzij het compacte maar ook elegante ontwerp kan deze oplader overal mee naartoe worden genomen. Dit accessoire valt op door zijn kleine formaat en bespaart veel ruimte in een koffer of jaszak. Zo heb je een accessoire dat zich gemakkelijk aanpast aan elk scenario, of het nu op kantoor, op reis of thuis is.

Deze wandlader is verkrijgbaar bij iServices in drie vermogens: 20W, 36W of 45W. De 20W-versie is uitgerust met USB-A- en USB-C-poorten, terwijl de andere versies elk twee USB-C-poorten hebben. Dit alles helpt hem om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden, zoals onder andere smartphones, smartwatches, tablets of notebooks. Alles op een praktische, snelle en efficiënte manier.

Wat is GaN-technologie?

Deze Oplader Wand is voorzien van Gallium Nitride-technologie, beter bekend als GaN-technologie, die een grotere energie-efficiëntie mogelijk maakt. Een manier om snel en toch zeer veilig opladen te garanderen, ondanks het compacte en draagbare formaat. GaN-technologie zorgt er bovendien voor dat de lader niet oververhit raakt, zelfs niet bij langdurig gebruik.

Vind deze telefoonoplader met snelle oplaadmogelijkheden, zodat u al uw apparaten op tijd volledig kunt opladen. Het is daarom een ​​zeer nuttige gadget voor degenen die een snel leven leiden en geen tijd te verliezen hebben. Het brede scala aan compatibiliteit maakt deze oplader een betrouwbare en veilige keuze voor elke gebruiker.

Profiteer ervan en verken de iServices Online Store om onze brede selectie Powerbanks en Opladers te ontdekken, waar u de beste oplossing voor uw werkelijke behoeften zult vinden.

IS316584

Datasheet

Kleur
Wit