• Magnetische USB-C-kabel (Lightning en USB-C) - iServices®
  • Magnetische USB-C-kabel (Lightning en USB-C) - iServices®
Magnetische USB-C-kabel (Lightning en USB-C) - iServices®
Magnetische USB-C-kabel (Lightning en USB-C) - iServices®

Magnetische USB-C kabel - (Lightning en USB-C)

€ 19,95
Inclusief belasting
Kleur
Model
Aantal
Op voorraad
Gratis bezorging op dinsdag!
Beschikbaarheid in de winkel bekijken

De beste connectiviteitsopties voor uw dagelijks leven vindt u bij iServices.Bij iServices vindt u de USB-C naar USB-C Kabel en de USB-C Lightning Kabel.

 

Beveiligde betaling

  Gespecialiseerde technische bijstand

12 Winkels in België

  36 maanden garantie

Gereviseerde producten

  Alles Gratis Levering

Collectie in de winkel Beschikbaar

 

24 uur levering

Award 5 Stars 2024 Consumers Choice 2024 Sustainable Choise 2024

Vind de beste usb-c-kabel voor jezelf

IServices introduceert de USB-C kabel voor USB-C en de USB-C Lightning kabel. Het zijn de beste oplossingen voor het snel en eenvoudig opladen en aansluiten van apparaten. In de iServices Webshop vind je verschillende keuzes van hoogwaardige USB-C-kabels.

De USB-C-naar-USB-C-kabel van iServices is magnetisch. Wat een goede manier is om deze kabel te repareren en te voorkomen dat hij verloren gaat. De lengte van de USB-C-kabel is 1 meter.

De USB-C Lightning kabel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en roze met een lengte van 1 meter. U kunt dus gewoon kiezen welke het beste bij u past. De Lightning-kabels zijn compatibel met de apparaten van Apple. Dat is het . We hebben het over de iPhone, iPad en anderen die de Lightning-poort hebben.

De snelheid van 480 Mbps zorgt voor snelle gegevensoverdrachten. De compatibiliteit van deze kabel is talrijk, zoals smartphones, tablets en andere apparaten met een USB-C-poort.

Vertrouw ons kabels diensten. We hebben het over een magnetische USB Type-C kabel, van hoge kwaliteit, en bestand tegen elke slag of trek. Zoek in onze online winkel met een meter lang en in de kleuren zwart, roze en blauw.

Zie ook andere specificaties van deze USB-C-kabels van iServices, zoals de laadstroom: 20V/3A en de overdrachtssnelheid: 480 Mbps. In het geval van de Lightning-kabel heeft deze 9V/3A-oplaadstroom en 480 Mbps-overdrachtsnelheid.

Zoek niet meer naar een USB-C-kabel voor USB-C en een USB-C-Lightning-kabel en vind bij iServices de perfecte optie voor uw behoeften. Of het nu gaat om het opladen van een mobiele telefoon, het overbrengen van data of het aansluiten van een apparaat. Bezoek de iServices Onlinewinkel en blader door de selectie van met een vermogen van niet meer dan 10 W met kwaliteit die past bij hun behoeften.

IS294202

Datasheet

Kabellengte
1 m
Gegevensoverdracht
480mps